Csábító szett 859-SEG-1 - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Csábító szett 859-SEG-1 - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
19 495
Ft
PLUSZOK:
  • A fehérneműn használt fém elemek nem tartalmaznak nikkelt
  • Részletekbe menő, minőségi kidolgozás
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Három darabból álló, erotikus fehérnemű szett az Obsessive márkától, ami a legapróbb részletekig ki van dolgozva.
 
A rugalmas anyag kényelmesen a testhez simul, és tökéletesen körbeöleli a nőies idomokat. Az összes olyan fém elem, mint például a horgok, a harisnyatartó csatjai vagy a melltartó kosarain található dekoratív karikák, nem tartalmaznak nikkelt, amit különösen azok a nők fognak értékelni, akik allergiásak erre az anyagra.
 
Mind a melltartó, mind a harisnyatartó pántjai állítható méretűek, egy egyszerű csúszó szabadalommal rendelkeznek. A melltartó tömés nélküli, de merevítőkkel van megerősítve, hogy támasztékot nyújtson a melleknek. A kosarak átlátszó anyaga a mellek alatt körben egy bőrszerű anyaggal van kombinálva. A hátul lévő pántok rafinált keresztezett alakot hoznak létre.
 
A bugyi klasszikus háromszög alakú szabással rendelkezik, és ugyanabból az anyagból készült, mint a melltartó.
 
A harisnyatartó hosszabb, magasított derékkal rendelkezik, és egy kis szoknyácska benyomását kelti. A lazán lehulló anyag kellemesen puha, romantikus és légies benyomást kelt. A méretét és a szorosság erősségét a derékon egy szexi, fűzős megoldással tudja beállítani, amit a popsi felett tud masnira kötni.

Ahhoz, hogy a kedvesének teljesen elálljon öntől a lélegzete, ne feledkezzen meg a harisnyáról sem, amit a harisnyatartóba tud bekapcsolni. A harisnya nem része a csomagnak, ezért azt külön kell megvásárolni.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6962
Méretek: Mérettáblázat
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...