Adventurous Anal Starter anális szett

Adventurous Anal Starter anális szett

PLUSZOK:
 • Nem csak kezdők számára alkalmas szett
 • 7 szexuális segédeszköz és 2 kiegészítő egyben
 • A csomagolás ajándéknak is alkalmas
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
Termékleírás
Szexuális segédeszközöket tartalmazó szett az anális stimulációból fakadó gyönyör felfedezésére. A csomagban összesen 7 szexuális segédeszközt és 2 kiegészítőt talál. Kezdőknek azt ajánljuk, hogy a legkisebb segédeszközökkel kezdjenek, és onnan haladjanak a nagyobbak felé. Ha már egyszer kitágította a végbelét, ne tegyen bele kisebb segédeszközt.

AZ ADVENTUROUS ANAL STARTER KIT KÉSZLET TARTALMA:
 • Vibrátor - szilárd, nem hajlékony és az alakja jellegzetesen tagolt. Az alakja az análgolyós láncra hasonlít. Teljes hossza 19 cm, a szélessége a csúcsától az alapzatig 2,5 cm - 4 cm. A rezgéseket az alsó részén található csavarógomb elforgatásával folyamatosan beállíthatja. 2x AA elemre működik.
 • Hosszú golyós anális plug - finom szilikonból készült, nagyon jól hajlik. 3 egymást követő golyóból áll, amelyek fokozatosan bővülnek. Az alján két nyílás található, amibe behelyezheti az ujjait, aminek köszönhetően könnyen kezelhető. A csúcsától kezdve fokozatosan kiszélesedik 1,6-ről 2,8 cm-re.
 • Anális plug a prosztatára - egy férfiak számára kialakított speciális alakú plug, a prosztata közvetlen izgatására. Gyengéd szilikonból készült. A végbélbe behelyezhető rész szilárdabb, lekerekített, és a csúcsa ívelt, hogy jól be tudjon hatolni és stimulálhassa a prosztatát. Az átmérője 2,5 - 3 cm.
 • Vibráló plug - zselés anyagból készült. Annak érdekében, hogy be tudjon hatolni az ánuszba, elengedhetetlen, hogy az egész felületét bekenje síkosítóval. 3 gombelemre működik, amelyek már a csomag részét képezik. A plug felhasználható hossza 8 cm, átmérője 1 - 3 cm.
 • Kicsi hagyományos plug - finom szilikonból készült, 7,5 cm hosszú, az átmérője a legszélesebb részen 2,5 cm. Egy kiszélesedett alapzattal ér véget, ami megakadályozza, hogy a plug teljesen behatoljon a végbélbe.
 • Péniszköpeny - számtalan kiugrással beborított átlátszó mandzsetta, a partnere hüvelyi vagy anális izgatására. Azonban ne felejtse el közösülés előtt bekenni a felületét síkosítóval. Síkosító nélkül a köpeny nem hatol be a hüvelybe/az ánuszba.
 • Ujjköpeny - 2 darab mandzsetta, az egyik vízszintes barázdákkal, a másik jellegzetes golyókkal van kiegészítve
 • Mű rózsaszirmok, amelyek megalapozzák a hangulatot
 • Síkosító gél minta kiszerelésben - max. 1 használatra lesz elegendő, ezért azt javasoljuk, hogy vásárolja meg a teljes méretű anális síkosítót. A kínálatunkban talál 30 ml-estől egészen 1 l-es kiszerelésig is.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7012
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...