Boys Will Be Boys erotikus segédeszközök férfiaknak

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Boys Will Be Boys erotikus segédeszközök férfiaknak

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
15 495
Ft
PLUSZOK:
  • Az erotikus segédanyagok minőségi feldolgozása
  • Szilikon antiallergén anyag
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Egy remek erotikus segédeszköz szett férfiak számára, amely párban is használható.

A vibráló maszturbáló egyedülálló darab a maszturbálók között. Az innovatív kialakításnak és a minőségi anyagnak köszönhetően élvezni fogja a rezgés által fokozott stimulációt számos irritáló kiemelkedéssel kombinálva. Csak tegye a kezére a maszturbálót  kenjen rá síkosítót és kapcsolja be a rezgéseket. A maszturbáló teljes hosszában kiemelkedésekkel rendelkezik a pénisz alapos stimulálása érdekében. A rezgések ereje valóban nagy és ezért hatékony.

A rezgő tojást magába a maszturbálóba helyezték. A tojás 7 rezgési és lüktetési módot biztosít. A szerkezet vízálló, így a maszturbáló a zuhany alatt is használhatja. A tojást használhatja párjával maszturbáló nélkül is, az erogén zónák külső stimulálására.
A tojás elemeket is tartalmaz. Az első használat előtt vegye ki a papírt, amely arra szolgál, hogy megakadályozza az akkumulátor és a motor közötti érintkezést.

A 8 számú alakú erekciós gyűrűt a pénisz és a herék összehúzására használják. A gyűrű meghosszabbítja teljesítményét, késlelteti az ejakulációt és erősíti magát az erekciót.

A maszturbáló és az erekciós gyűrű is orvosi szilikonból készül, amely teljesen biztonságos a test számára, szagtalan, és gyorsan felmelegszik a test hőmérsékletére.

A csomagolás tartalmazza az elemeket.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7201
Alak: Univerzális
Anyag: Szilikon
Felület: Tüskékkel
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Az elem a csomagolás része
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...