Couples Vibrating Starter Kit szett

9 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Couples Vibrating Starter Kit szett

9 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
9 695
Ft
PLUSZOK:
  • Erotikus segédeszköz szett kezdőknek
Termékleírás
Mini erotikus segédeszköz szett kezdőknek, amely három segédeszközéből áll, az amerikai Pipedream márkától.

A vibrátor sima, közepesen hosszú, kétoldalas használatra alkalmas. Az egyik oldalon egyenes, a másik végén egy ívelt, kiálló csúcs található, amely a G-pont stimulálására szolgál. A vibrátor szilárd felépítésű és erős rezgéssel rendelkezik. A vibrátort 1x AA ceruzaelem táplálja, amelyet nem talál a csomagban.

A mini rezgő tojásnak egyetlen erős rezgése van. Méreteinek köszönhetően ideális a csikló stimulálására vagy a pénisz kantárának irritálására. A tojás 3x LR44 mini elemeket tartalmaz.

Az erekciós gyűrű kocsonyás és rugalmas, hogy illeszkedjen a pénisz vastagságához. A gyűrű vastag falú, segít a teljesítmény meghosszabbításában és az erekció megerősítésében. Nagy csikló stimulátorral rendelkezik - nyúlfej alakú. Ebbe a részbe helyezhet egy mini rezgő tojást, amely bekapcsolásakor a elrezgeti a füleket. A fülek hosszúak, és mindkét oldalon ellepik a csiklót, ami rezgésekkel stimulálja majd azt .

A kellemes és egyszerű használat érdekében javasoljuk, hogy síkosítóval kombinálják, és a csikló érzékenységének növelése érdekében stimuláló gél alkalmazását javasoljuk.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (6)
Mesteri
2023.01.26.
Dankó
2022.05.20.
Jankovics
2022.04.13.
Keserű
2022.03.18.
Turupuli
2021.08.26.
Szemerei
2021.08.24.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7351
Anyag: ABS
Felület: Sima
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Nem
Vezérlés: Érintős
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.