His Enlargement Kit készlet

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

His Enlargement Kit készlet

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
12 995
Ft
A termékhez még nem érkezett értékelés
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Férfiak számára készült készlet, amely tartalmazza a hosszan tartó és szilárd erekció eléréséhez szükséges erotikus segédeszközöket.

A péniszpumpa klasszikusan sima, átlátszó hengerrel rendelkezik. A belső mélység 19 cm, a belső átmérő 5,3 cm. Elasztikus mandzsettával van ellátva. A mandzsetta nyílása keskenyebb, hogy tökéletesen körülölelje a kisebb vagy vékonyabb péniszt is. A nyomás a ballon fokozatos pumpálásával jön létre. A kioldás a szelep gombjának megnyomásával történik, a ballon mögött. A könnyű használat érdekében ügyeljen arra, hogy a mandzsettát síkosítóval kenje be, hogy a pénisz egyszerűen kicsússzon a használat után. A szivattyú mandzsettája cserélhető, ha az eredeti idővel tönkremegy.

Péniszköpeny sok kiemelkedéssel, barázdával és teljes csúccsal a pénisz meghosszabbítására. 

Rugalmas "péniszketrec", amely különálló struktúrát hoz létre a péniszen, amelyet partnere értékelni fog behatoláskor. A végén egy hurokkal van ellátva, amely a herék mögé helyezve tartja a helyén.

2 különböző méretű erekciós gyűrű. A gyűrű középső része a pénisz tövére kerül, a legkülső rész pedig a herék köré kerül. Ez a szerelés mind a péniszt, mind a heréket megszorítja, így hosszabb ideig tartó teljesítményt és szilárdabb erekciót biztosít.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.

 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7582
Felület: Változatos
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...