Just For You Luxe Box No. 5 - fekete szett

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Just For You Luxe Box No. 5 - fekete szett

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
23 499
Ft
PLUSZOK:
  • Kiváló minőségű segédeszközöket tartalmazó elegáns szett
  • Erotikus ajándéknak is alkalmas, nem csak a nők számára
Termékleírás
Szexuális segédeszközöket tartalmazó elegáns szett, ami minden nőnek, és egyúttal a partnereiknek is örömet fog szerezni. A készlet 4, minőségi módon kidolgozott segédeszközből áll, amik nagyon szépen vannak becsomagolva, egy szatén anyaggal borított díszdobozba.

A JUST FOR YOU EROTIKUS KÉSZLET TARTALMA
  • Vibrátor - orvosi szilikonból készült. Ideális választás minden hölgy számára, még azok számára is, akik allergiában vagy fokozott túlérzékenységtől szenvednek az intim területen. Lágy tapintású, egy csepp síkosítóval tökéletesen csúszik, nem csak hüvelyi de  anális használat esetén is.A vibrátor vibráló csúcsát kívülről a mellbimbókra vagy a csiklóra is helyezheti, és ezáltal egy másfajta érzéssel és orgazmussal kényeztetheti magát. A vibrátor mérete kezdőknek vagy tapasztalt nőknek is megfelelő, 17 cm hosszú és a legszélesebb pontján, a csúcsán 3,5 cm vastag. A vibrátor 7-féle rezgést és pulzációt tartalmaz. A működése erős, de ugyanakkor a teljesítményéhez képest meglehetősen csendes.
  • Síkosító -  az összetétele víz alapú. Ez az összetétel nem csak szilikon szexuális segédeszközökhöz alkalmas, az ilyen síkosítót korlátok nélkül használhatja bármilyen anyagból készült segédeszközökkel, valamint latex óvszerekkel is. Hagyományos nemi közösüléshez egyaránt alkalmas. A síkosítót egy praktikus pumpa segítségével tudja adagolni, így felvitel közben nem fog feleslegesen pazarolni, és pontosan a kívánt helyre teheti. Kiszerelés: 100 ml.
  • Cirógató toll - Ez a sűrű tollal ellátott finom pálca nagyszerű segítséget nyújt az előjáték során. Egy szemfedővel kombinálva képzelje el, hogy a partnere miként halad át a tollal a testén, enyhén csiklandozza, izgatja azt, és mivel nem látja, hogy merre közelít, minden egyes érintés és simogatás felpörgető és izgalmas meglepetés lesz (sajnos a szemmaszk nem része a csomagnak).
  • Bilincs - ugyan nem olyan "igazi", mint amit a rendőrök használnak, de nehezebb, szilárdabb, mint ahogy azt megszokhattuk. Két kulcs van hozzá, amivel kinyithatja a bilincset, és az egész csillogó kövekkel van kirakva. Első pillantásra ártatlannak tűnhet, de lehetővé teszi, hogy megélje vele a titkos álmait és vágyait.
A készlet nagyon jó minőségű benyomást kelt, és a hiányzó fertőtlenítőszeren és az AAA elemeken kívül mindent megtalál benne, amire szüksége van a vibrátorhoz.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6813
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vezérlés: Gombos
Elemek: 2 × AAA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...