Magic Motion - Candy Dante Kit intelligens készlet párnak

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Magic Motion - Candy Dante Kit intelligens készlet párnak

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
30 995
Ft
PLUSZOK:
  • Végtelen felhasználási lehetőségek az ingyenes alkalmazással
  • Kéz nélküli használat az alkalmazásnak köszönhetően
  • A gyűrű javítja az erekciót / késlelteti az ejakulációt / meghosszabbítja a férfi teljesítményét
  • A női vibrátor minden olyan bugyiba behelyezhető, amelynek ágyékzsebe van
  • Rezgésvezérlés gombbal/hanggal vagy a telefon megdöntésével
  • Az alkalmazás kiértékeli a gyűrűből származó adatokat- az intenzitást / teljesítményt / együttlét hosszát
  • Könnyű és alapos tisztítás a kivehető motornak köszönhetően
  • Alkalmazás nélkül is használható
MÍNUSZOK:
  • 1 közös motor nem teszi lehetővé mindkét segédeszköz egyidejű használatát
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Candy & Dante vibrátorok dupla csomagja mindkettőjüknek örömet okoz. Két termék, egy bugyivibrátor és egy erekciós gyűrű. Tartalmaz egy kivehető okos motort is, amelyet mindegyikbe behelyezhet. A köpenyeket másodpercek alatt intelligens erotikus játékká alakíthatja.

A Candy klitoriszos bugyivibrátor a nők örömére szolgál. A szépen formázott kiemelkedés stimulálja a csiklót és édes orgazmust hoz. A vékony stimulátort csatlakoztathatja, és élvezheti rezgéseit a csiklón vagy más erogén zónákon, például a mellbimbókon vagy a gáton. Ha a bugyiba teszi, élvezheti a kéz nélküli simogatást. A bugyiba helyezve a partnerével kipróbálhatja, hogy otthonon kívül is használható. Így nagyon könnyű feldobni egy átlagos sétát is :)

A Dante vibráló erekciós gyűrű segít a jobb/szilárdabb és hosszabb ideig tartó erekcióban. Miután behelyezték, és a pénisz teljesen behatolt a hüvelybe, a tojás rezgő része stimulálja a partner csiklóját. Ezenkívül az erős rezgések az egész péniszen keresztül továbbítódnak a partner belsejébe.
Ha úgy érzi, felhelyezheti a vibráló gyűrűt az ujjára, és simogathatja az erogén zónákat. 

A motort kézzel is vezérelheti a közepén található kör alakú gombbal, vagy az ingyenes Whats Sense alkalmazással, amely kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerekkel. Az alkalmazásnak köszönhetően a kütyük azonnal intelligens erotikus segédeszközzé alakulnak át.

MIT KÍNÁL A WHATS SENSE ALKALMAZÁS A MAGIC MOTION-TÓL

Ön döntheti el, hogy melyik termékbe teszi a motort. Az ingyenes alkalmazás automatikusan aktiválja a Bluetooth-ot és átveszi az irányítást a készülék felett. Így több fejlett rezgési módot is kiválaszthat a telefonján. Az alkalmazásnak köszönhetően végtelen számú rezgési módot is létrehozhat, pontosan az Ön ízlése szerint.
Egy másik lehetőség, hogy a rezgéseket úgy állítsa be, hogy a kiválasztott zene ritmusára "játsszanak", vagy alkalmazkodjanak a környezeti hangokhoz.
A rezgés erősségét a telefon megdöntésével, a telefon hangerőgombjaival vagy akár hanggal is szabályozhatja. Minél hangosabban kiabál, annál erősebben rezeg a készülék.
Ha a rezgési módot szeretné megváltoztatni, csak húzza végig az ujját a telefon kijelzőjén.
Az előrehaladás megtekintéséhez a Whats Sense alkalmazás a motorban lévő mozgásérzékelőtől veszi le az adatokat. Az alkalmazásban így láthatja, hogy milyen pozíciókat élvezett, a szex intenzitását és időtartamát, de az általános teljesítményt is.

Mindkét erotikus eszköz selymesen puha szilikonból készül, amely biztonságos a test számára. A nagy teljesítményű, eltávolítható motor ABS műanyag burkolatba van rejtve. A motor vízálló, így a karbantartás problémamentes lesz. Használat után mossa le szappannal, öblítse le meleg vízzel és fertőtlenítse.
A motort a csomagban található USB mágneses kábel segítségével töltheti fel. A motor feltöltése 1,5 órát vesz igénybe. A rezgés ezután 1 órán keresztül folyamatosan tarthat.

Candy bugyi vibrátor mérete: 7,88 x 3,56 x 2,49 cm
Súlya: 32 g

Dante erekciós gyűrű mérete: 5,4 x 4,95 x 2,19 cm
Súlya: 24 g

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse. 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8203
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 100 perc
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...