Mega Surprise Box szexuális segédeszköz szett

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Mega Surprise Box szexuális segédeszköz szett

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 495
Ft
PLUSZOK:
 • 11 szexuális segédeszköz + 1 kiegészítő a csomagban
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Szexuális segédeszközöket tartalmazó szett, ami alkalmas mind anális, mind vaginális használatra, nők és párok számára egyaránt. A csomagban összesen 11 szexuális segédeszközt és 1 kiegészítőt talál, síkosító formájában.

A MEGA SURPRISE BOX KÉSZLET TARTALMA:
 
 • Vibrátor - szilárd, sima, átlátszó gyémántokkal van kiegészítve, amelyek a rezgésvezérlő csavarógomb felett helyezkednek el. Teljes hossza 15 cm, és a vastagsága a csúcsától az alapzatáig 1,5 - 2,5 cm. A konstrukciója vízhatlan, a fürdõkádban vagy a zuhanyzóban való használatra is alkalmas. A vibrációt a csavarógomb elforgatásával folytonosan állíthatja be. 2x AAA elemmel működik. A vibrátort a kínálatunkban külön, piros színben is megtalálhatja.
 • Hosszú szívecskés anális lánc - finom szilikonból készült, és nagyon jól hajlik. A gyöngysor 6 egymást követő és fokozatosan növekvő szívből áll, amelyek az ánuszba történő behatolás során jelentősen stimulálják a végbél idegvégződéseit. A csúcsától kezdve fokozatosan kiszélesedik 1,5–2,5 cm-re, ezért ideális tapasztalatlanok, és az anális stimulációval még csak ismerkedő kezdők számára.
 • Kicsi anál plug - zselatinos anyagból készült. Ezért a használata során elengedhetetlen lépés a síkosító felvitele a segédeszköz felületére, aminek köszönhetően könnyedén behatol a végbélbe. A plug használható hossza 6,5 ​​cm, átmérője a legszélesebb pontján 2,5 cm. Egy kiszélesedett alapzattal ér véget, ami megakadályozza, hogy a segédeszköz teljesen behatoljon a végbélbe.
 • Vibrotojás - klasszikus alakja, van, egy kábellel van a vezérlőhöz csatlakoztatva. 2x AA elemre működik. A vibrációk fokozatosan szabályozhatók a vezérlőn elhelyezkedő csavarógomb segítségével. A tojás mérete 5 x 2,5 cm. Ha a tojást a hüvelybe helyezi, úgy vegye ki a tojást, hogy kinyomja, ne húzza ki a zsinórnál fogva, ugyanis ez az érintkezés elveszítését okozhatja.
 • Vibrációs péniszgyűrű - rugalmas zselatinos anyagból készült, a felső részén egy vibrotojás helyezkedik el, ami stimulálni fogja a csiklót, amikor teljes mértékben behatol a hüvelybe. A szerelmi együttlét során a gyűrűből származó vibrációk a péniszen keresztül bejutnak a partner hüvelyébe, így a rezgések mindkettőjüket stimulálni fogják. A vibrálás kb. 35 percig tart.
 • Nem vibráló péniszgyűrű szett - 4 különböző alakú gyűrű, amelyeknek köszönhetően szilárd erekciót és hosszabb kitartást érhet el, és a pénisz teltebbnek és nagyobb méretűnek fog tűnni. A gyűrűk rugalmasak és alkalmazkodnak a péniszhez.
 • Masszázsgyertya - mintha csak az egész test érzéki megmasszírozására tervezték volna. A gyertya összetétele természetes alapon készült. Ez azt jelenti, hogy a használata nem fogja irritálni még az érzékeny intim területeket sem.
 • Szőrmés bilincs - a fém bilincs kissé nehezebb, hogy a kedvese valóban alaposan meg legyen bilincselve. A szőrmének köszönhetően a csuklón nem okoz sérüléseket, és nem fognak rajta látszódni a használat nyomai. A bilincshez 2 kulcs is tartozik, amikkel kioldhatja azt.
 • Szemmaszk - a fekete átlátszatlan maszkot a rugalmas gumi segítségével tudja feltenni, és a fej köré rögzíteni. Finom anyagból készült, nem karcolja az arcát, nem irritálja azt, és jól tapad a szemhez.
 • Cirógató toll - javasoljuk, hogy a szemmaszkkal együtt kombinálja...
 • Dobókocka - 2 kocka, amelyekkel kiguríthatja, hogy a test melyik részét és milyen módon fogja izgatni.
 • Mű rózsaszirmok, amelyek megalapozzák a hangulatot
 • Síkosító gél minta kiszerelésben - max. 1 használatra lesz elegendő, ezért azt javasoljuk, hogy vásárolja meg a teljes méretű anális síkosítót. A kínálatunkban talál 30 ml-estől egészen 1 l-es kiszerelésig is.
SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7019
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...