Pornhub Wand Set

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Pornhub Wand Set

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
38 995
Ft
PLUSZOK:
  • Eredeti Pornhub termék
  • Tölthető és vízhatlan masszázsfej
  • Akár 160 különböző rezgéskombináció
  • Három különálló fej
  • Selymesen sima felület
A termékhez még nem érkezett értékelés
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Pornhub újratölthető három cserélhető masszázsfej tartozékkal.Szakemberek tervezték azok számára, akiknek valóban magasak az elvárásaik!

Az eredeti Pornhub terméktől ne várjon semmilyen középszerű teljesítményt. A segédeszköz megtalálja a helyét az ágyában, függetlenül attól, milyen hatalmas elvárásokkal rendelkezik. Helyettesítheti a vibrátort, a masszázsfejet és a vibrációs anális plugot is. A gyártó nemcsak a termék küllemére helyezi a hangsúlyt, hanem a funkcionalitásnak és a minőségnek is nagy figyelmet szentel, aminek köszönhetően ez a játék évekig tartós marad, és soha nem fogja megbánni ezt a beruházást.

A fej kissé hajlékony nyaka garantálja, hogy eléri vele a teste megfelelő pontjait. A fej képes a megfelelő dőlésszögbe hajolni, így nem tart sokáig, és pontosan odatalál vele, ahova szeretné.

A szilikon felülete rendkívül puha és sima. A fej gyönyörűen csúszik a bőrön és a nyálkahártyán. A három különböző fej ugyanolyan ultra lágy szilikonból készült, mint a segédeszköz teste. A lehető legintenzívebb élvezet érdekében javasoljuk, hogy használjon stimuláló síkosítót, miközben masszírozza vele a csiklóját. Az orgazmus ennek köszönhetően még erősebb lesz.

A játék vibrációjának intenzitását nem lehet összehasonlítani más közép- vagy felső kategóriába tartozó masszázsfejek vibrálásával. A fej valóban erős teljesítménnyel rendelkezik, és akár 160 rezgés- és pulzációs mód kombinációját kínálja.
A vezérlés a fogantyú elején található. Három gomb szolgál a bekapcsolásra/kikapcsolásra, valamint az üzemmódok szabályozására. A rezgésmódok közötti váltás intuitív és egyszerű.

Ennek az eszköznek a vízhatlansága magától értetődő. A játékot magával viheti a fürdőbe vagy a zuhany alá, akár a víz alá is merítheti, és nedves, ill. párás környezetben is élvezheti a funkcióit. Mivel nem tesz kárt benne a víz, ebből kifolyólag könnyedén tisztán tartható. Csak öblítse le és vigyen fel a felületére fertőtlenítőszert.

A masszázsfej a dobozban található USB-kábel segítségével tölthető, így nem kell többé törődnie az elemek cseréjével és az állandó beszerzésükkel.

Tudja meg, milyen érzés, ha az elegancia, a maximális teljesítmény és a szakmai ismeretek jegyben járnak!

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6170
Hosszúság: 30,0 cm
Használható hosszúság: 30,0 cm
Átmérő: 5,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 20 féle vibráció + 10 féle gyorsaság
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Fogantyú
Elemek: Tölthető
Gyártó: Pornhub

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...