Satisfyer Partner Box 2 smart erotikus segédeszköz készlet

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Partner Box 2 smart erotikus segédeszköz készlet

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
24 995
Ft
Jól jöhet Önnek:
JO Agapé síkosító 10 ml 995 Ft
Illatmentes tisztítószer a szexuális segédeszközökre
Fertőtlenítő szexuális segédeszközökre - organikus 150 ml 3 895 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Megrendelés SMS üzenetben +36 1 701 3109
Cikkszám SX8516

PLUSZOK:
 • Kedvező áron kapható szett
 • Ideális ajándék
 • A segédeszközök mindkét partner örömére szolgálnak
 • Minőségi szilikon játékok
 • Minden eszköz használható alkalmazással, illetve anélkül is
A termékhez még nem érkezett értékelés
150+ vevő vásárolt
Több mint 25 darab készleten
Termékleírás
E kedvező áron kapható Satisfyer Partner Box 2 készlet kíváló minőségű Satisfyer játékokat tartalmaz – vibrációs gyűrűt és páros stimulátort.

Ez a gyönyörűen csomagolt erotikus segédeszköz készlet, mely kíváló ajándékként, az alábbi 2 segédeszközt foglalja magába:
 • SATISFYER ROYAL ONE SMART VIBRÁCIÓS GYŰRŰ

  A Satisfyer Strong One erekciós rezgőgyűrűnek köszönhetően az erekció erősebb és hosszabb lesz, valamint az azt követő csúcspont intenzívebbé válik. A rezgések a női csiklót is stimulálják. A finoman lekerekített élek az egyik partnert sem fogják nyomni. Az erekciós gyűrű 10 rezgésmódot biztosít.
 • SEXY SECRET BUGYIVIBRÁTOR

  A Satisfyer Sexy Secret vibrátor a hüvely egyik oldalára illeszkedik és részben stimulálja annak belsejét. A másik oldalról egy kiálló golyócska tapad a csiklóhoz, melyet 10 rezgésmóddal stimulál.

  A Sexy Secret vibrátort szinte majdnem mindegyik szabású bugyiba behelyezheti. Egy kerek mágnessel tudja a helyén tartani, amely az elülső oldalán helyezkedik el. A Sexy Secret azonban enélkül is használható, ha a bugyi varrásában található ú. n. "zsebbe" helyezi. Azonban, figyelembe kell venni, hogy ilyenkor a vibrátor kissé elmozdulhat.
Az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazásnak köszönhetően (iOs és Android rendszer számára eléthető) minden játék párosítható az Ön telefonjával. Azáltal a felhasználási lehetőségek végtelenül bővülnek. Beállíthatja saját rezgésmódjait, élvezheti a kedvenc zenéje ritmusára való rezgéseket, és különösképpen, minden játékot távolról irányíthat.

Hogy miképp párosíthatja a Satisfyer-t telefonjával, megtalálja blogunkon :)

Mindkét erotikus segédeszköz szilikonból készül. Ennek a kíváló minőségű anyagnak számos előnye van. Nagyon gyengéd a bőrhöz, gyorsan felveszi a testhőmérsékletet és könnyen tisztán tartható. Ezek az erotikus segédeszközök érintésre rendkívül simák és puhák.

Ráadásul, az összes játékot élvezheti víz alatt is, így a szerelmi játékok átkerülhetnek a fürdőkádba vagy a zuhanyzóba.

A csomag tartalmát képző USB kábel segítségével minden kütyüt fel tud tölteni.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX8516
Anyag: Szilikon
Felület: Változatos
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...