Sensual Seduction Kit erotikus segédeszköz szett

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Sensual Seduction Kit erotikus segédeszköz szett

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
6 645
Ft
PLUSZOK:
  • Alkalmas romantikus érzéki szexhez
  • Alkalmas kezdőknek Kiváló ár-minőség arány
  • Átlátszatlan, kényelmes szemmaszk
  • A bilincsek könnyen kikapcsolhatók, nincs szükség kulcsra
A termékhez még nem érkezett értékelés
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Fetish Fantasy sorozatból származó készlet olyan pároknak, akik új szelet szeretnének vinni a szexbe.

A Sensual Seduction Kit szett ideális kezdők számára, akik szeretnék megtapasztalni az összes érzékszervet izgató romantikus szexet, úgy, hogy azt ne pénztárcájuk bánja.

A készlet tartalmazza:
  • Szemmaszk
  • Csiklandozó
  • Kezdőknek való bilincs
A szemmaszk kiváló hálószobai segéd. Nagyszerű módja annak, hogy az összes többi érzékszervét erősítse. A maszknak köszönhetően partnere érzékenyebb lesz minden érintésre. Sőt, türelmetlenül fogja várni a következő érintést, nem sejtvén hol és mikor jön az. És ez a szexi hangulatukat a magaslatokba lövi majd. A maszk valóban átlátszatlan, ugyanakkor puha és hajlékony, így a kényelmetlenség nem fenyeget.

A maszk felhelyezése után elkezdhet játszani a csiklandozóval. A testen és az intim területeken végigfutó finom fehér tollak partnerét a legmagasabb izgalmi szintre juttatják. A csiklandozó vékony, hosszú nyele könnyen kezelhető, így az érzékszervekkel való játék mindkettejük számára szórakoztató lesz.

A bilincs tépőzárral rögzíthető, így a méret beállítható. A vékony női kezek és a vastagabb férfi csuklók köré egyaránt illeszkedik. Nem kell  kulcs után tapogatóznia, hogy kiszabadítsd belőlük  partnerét. Oldja ki a tépőzáras rögzítést, vagy egyszerűen válassza szét őket az összekötő csiga kioldásával. A bilincsek belülről puhák, hogy a bondage játék egyszerre legyen kényelmes és szexi.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8672
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...