Sexy Weekend Box szexuális segédeszköz szett

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Sexy Weekend Box szexuális segédeszköz szett

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 995
Ft
PLUSZOK:
 • 11 szexuális segédeszköz + 1 kiegészítő a csomagban
5,0
2 értékelés alapján
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Erotikus segédeszközök, amelyek mind anális, mind hüvelyi felhasználásra alkalmasak. A csomagban összesen 11 erotikus segédeszközt és 1 kiegészítőt talál kenőanyag formájában.

A SEXY WEEKEND BOX TARTALMA:

 • Vibrátor - szilárd, sima, és gyémántokkal kiegészítve, amelyek a rezgésszabályozó kerék felett vannak. Teljes hossza 15 cm, szélessége a hegytől az alapig 1,5 - 2,5 cm. A szerkezet vízálló, alkalmas fürdőben vagy zuhanyban való használatra. A rezgéseket a kerék forgatásával folyamatosan állítják be. 2x AAA elemeken működik. Ezt a vibrátort kínálatunkban külön, piros színnben is megtalálja.
 • Hosszú szív anális lánc - finom szilikonból készül, nagyon jól hajlékony. A lánc 6 egymást követő és fokozatosan növekvő szívből áll, amelyek a végbélbe hatolva jelentősen stimulálják a végbél területén lévő idegvégződéseket. Hegytől kezdve fokozatosan 1,5 és 2,5 cm között szélesedik, ezért ideális tapasztalatlan és kezdőknek anális stimulálásra.
 • Kis anális kúp - kocsonyás anyagból készül. Használata során ezért gélt kell felvinni a felületére, amelynek köszönhetően könnyen behatol a végbélnyílásba. A csap hasznos hossza 6,5 ​​cm, átmérője a szélesebb részén 2,5 cm. A széles alap megakadályozza a kúp teljes behatolását az anális nyílásba.
 • Rezgő tojás - klasszikus alakú, kábellel csatlakozik a vezérlőhöz. 2x AA elemmel működik. A rezgést állíthatni lehet a vezérlőn található kerékkel. A tojás 5 x 2,5 cm. A használása után kitolással távolítsa el, ne a zsinór meghúzásával húzza ki, elveszítheti az érintkezését.
 • Vibrációs péniszgyűrű - a gyűrű puha zselatin anyagból készült. Tetején egy kis vibrótojás van, amely stimulálja a csiklót ha a pénisz teljesen behatol a hüvelybe. Szex közben a gyűrű rezgései átjutnak a péniszen át a partner hüvelyébe, így a rezgések mindkettőtöket stimulálni fogják. A rezgések körülbelül 35 percig tartanak.
 • Nem rezgő péniszgyűrűk - 4 különböző alakú gyűrű, amelyeknek köszönhetően szilárd erekciót, hosszabb kitartást érhet el, és a pénisz teljesebbnek és nagyobbnak tűnik. A gyűrűk rugalmasak és alkalmazkodnak a péniszhez.
 • Masszázsgyertya - az egész test masszázsához. A gyertya összetétele természetes alapokon áll. Ez azt jelenti, hogy használata még az érzékeny intim területeket sem irritálhatja.
 • Szőrme bilincs - a fém bilincs kissé nehezebb, így valóban rögzíti a partnerét. A szőrnek köszönhetően a csuklón nincsenek zúzódások és használati nyomok. Két kulcs is van a bilincs feloldásához.. 
 • Szemmaszk - a fekete átlátszatlan maszkot felhelyezik és rugalmas gumiszalaggal rögzítik a fej körül. Finom szövetből készül, nem karcolja meg az arcot, nem irritálja és jól tapad a szemhez.
 • Cirogató toll - javasoljuk a szemmaszkkal kombinálni
 • Játszó kocka - 2 kocka- melyik testrészét dobja, azt kel kényeztetni
 • Rózsaszirmok, amelyek kiegészítik a hangulatot
 • Síkosíto minták - max. 1 használat, ezért javasoljuk, hogy teljes méretű anális kenő gélt vásároljon. 30 ml-től 1 l-ig választhat kínálatunkban. 

  Síkosító és karbantartás

  Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
  Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Baricz
Értékelve: 2020.12.17.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Sasa
Értékelve: 2020.11.01.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Jó minőség, sok mindent tartalmaz.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7111
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...