Vibrator Kit Black Velvet készlet

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Vibrator Kit Black Velvet készlet

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
9 695
Ft
PLUSZOK:
  • 5 részes erotikus készlet
  • Kellemes szilikon anyagból
  • Tartalmazza a vezérlő elemeit
  • A tojás töltése USB-kábelen keresztül
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Black Velvet Vibrator Kit készlet az anális játékcsalád új tagja, és azok számára alkalmas, akik életükben először szeretnék kipróbálni az anális játékot. Természetesen hüvelyi használat is lehetséges, ez csak önön múlik. Ezzel a készlettel sokkal könnyebb lesz minden újonc számára, hogy megtapasztalja az anális nyílás körüli idegvégződések által kínált ismeretlen örömöt. A készletet férfiak és nők számára egyaránt tervezték.

A többfunkciós készlet tartalmaz egy távirányítóval vezérelhető kis vibráló tojást, valamint három különböző tartozékot. A One Touch távirányítóval könnyen beállítható a rezgés. A vibrátor 7 rezgési móddal rendelkezik. A játékok elegáns, fekete szilikon anyagból készülnek. Az anyag nagyon puha, síkosítóval kombinálva kellemesen becsúszik a popsiba. A készüléket a csomagban található USB-kábelen keresztül lehet feltölteni. A vezérlő a szintén mellékelt elemekkel használható.

A játékai soha többé nem lesznek sztereotipikusak, mert a köpenyeket tetszés szerint megváltoztathatja. A köpenyek különböző végűek és alakúak. Kettő közülük pénisz alakú, és a harmadik pedig kihúzó zsinórral van ellátva. Ez gésagolyók formájában van, és tökéletes azoknak, akik edzeni szeretnék intim izmaikat, vagy egyszerűen csak jobb orgazmuskészséget szeretnének elérni a tréningnek köszönhetően.

Anális síkosító használata

Kifejezetten anális stimulációra tervezett vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Némelyik anális síkosító olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kényelmesebb behelyezés érdekében enyhén érzéstelenítik a végbelet.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse. 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7562
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: USB
Töltési idő: 70 perc

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...