We-Vibe Tango Pleasure Collection

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 54 200 Ft
Ár:
47 390
Ft
Megspórol: 6 810 Ft (13%)
PLUSZOK:
  • We-Vibe luxusminőség
  • 3 termék 1-ben
  • Tölthető
  • Vízhatlan
  • Erős vibrációk
MÍNUSZOK:
  • Magasabb ár
Termékleírás
Három szexuális segédeszköz egy szettben: We-Vibe Tango, Glow és Dusk.

A We-Vibe Tango mini vibrátort külső stimulálásra tervezték - csikló, mellbimbók vagy más erogén zónák izgatására. Olyan nők számára készült, akik szeretik a rezgéseket. És ebben az esetben erős rezgésekről van szó.
A Tango egy kicsi, mindössze 9 cm hosszú vibrátor (vibrotojás), amely 8 vibrációs móddal rendelkezik, tökéletesen vízhatlan, tölthető és rendkívül csendes.

Ha már unja a vibrációkkal történő izgatást, akkor fokozza az élvezetet a csomagban található 2 mandzsetta segítségével, amelyeket közvetlenül a vibrátorra kell felhelyezni. Az egyik az ún. Glow. Ez egy teljes mértékben orvosi szilikonból készült rózsaszín mandzsetta a Tango vibrátorra. Ennek köszönhetően ebből a nem feltűnő vibrátorból egyszeriben egy teljes értékű G-pont stimuláló segédeszköz lesz. A Glow mandzsetta 14,4 cm hosszú, vastagsága pedig 3,7-5,3 cm.

A másik mandzsetta az ún. Dusk. Ez egy olyan stimuláló, amelyet elsősorban az anális nyílás izgatására terveztek. A Dusk fekete színű, rendkívül rugalmas mandzsetta, amely 9,4 cm hosszú és 3 cm vastag. Alkalmas az anális területen végzett kísérletezésre is.

Csomagolás

A vibrátor és stimuláló mellett a csomag töltőkábelt is tartalmaz. Soha többé nem kell elemeket keresgélnie. A töltés kb. 90 percet vesz igénybe, az akkumulátor pedig akár 2 órán át is üzemképes.

Az egész készlet szépen be van csomagolva "ajándékdobozba", így ajándéknak is alkalmas.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5474
Szín: Rózsaszín
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 8 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Alsó rész
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.