String férfi tanga 7 db

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

String férfi tanga 7 db

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 8 100 Ft
Ár:
7 490
Ft
Megspórol: 610 Ft (8%)
Termékleírás
Hét férfi tangát tartalmazó szett remek áron, nem csak a merész férfiaknak, akik előszeretettel izgatják fel partnerüket.  

A csomag 7 különböző mintázatú tangát tartalmaz. Érdekessége, hogy akárhány csomagot is vásárol, a tartalma mindig meg fogja lepni - ugyanis a minták minden csomagban eltérőek, és csak az utolsó pillanatban a kicsomagolás során fogja meglepődve tapasztalni, hogy mit is kapott :)

A hátsó részt csak két vékony, T-alakban varrott pánt alkotja. Tehát szinte semmi sem takarja a hátsóját, és partnere rácsodálkozhat az izmos popsijára. 

Az elülső rész megerősített anyagból készült, hogy tökéletes támaszt nyújtson büszkeségének, de mégis szabadságérzetet biztosítson számára. A tanga elülső részén lévő alsó bevarrás lehetővé teszi, hogy az anyag alkalmazkodjon a férfiassága alakjához, és tökéletesen kihangsúlyozza azt, bármilyen is legyen.

A csípőn átnyúló oldalpántok rendkívül elasztikusak. A helyükre tapadnak, és még hosszabb viselés esetén sem vágnak be a bőrbe.

Érezze magát kivételesnek és szexisnek, függetlenül attól, hogy a hálószobájában vagy egy hétköznapi ruha alatt viseli a tangát.

Anyag: 100% poliamid
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6524
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.