15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Fém gésagolyók S - arany

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Fém gésagolyók S - arany

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Fehér
Szokványos ár: 8 800 Ft
Ár:
6 990
Ft
Megspórol: 1 810 Ft (21%)
Termékleírás
Ezek a Pipedream márka által gyártott fém golyók a gésagolyók használatát illetően kellő tapasztalattal rendelkező nők számára készültek. Egy golyó súlya 24g és a két golyó nincs összekötve semmilyen zsinórral. Ezért a tulajdonosának biztosnak kell lennie abban, hogy a behelyezés után a megerősödött medencefenék-izomzatnak köszönhetően egyedül is ki tudja őket nyomni a hüvelyből.

A golyók nagy előnye a felhasznált anyag. Ezek a fémgolyók a megfelelő karbantartásnak és tárolásnak köszönhetően akár egy életen át hű társak lehetnek.

A golyó átmérője 18 mm.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben és nem károsítja a terméket. 
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse. A sima felületek meleg szappanos vízzel is fertőtleníthetők.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX3589
Szín: Testszínű
Átmérő: 1,8 cm
Tömeg: 24 g
Anyag: Fém
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.