FSoG Inner Goddess Silver Jiggle Balls klasszikus gésagolyó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

FSoG Inner Goddess Silver Jiggle Balls klasszikus gésagolyó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 9 900 Ft
Ár:
8 590
Ft
Megspórol: 1 310 Ft (13%)
PLUSZOK:
  • Klasszikus gésagolyó tapasztalattal nem rendelkező kezdőknek
  • Erős rezgések használat közben a műanyag külső golyóknak köszönhetően
  • Zárható tároló tasak
  • Eredeti Fifty Shades of Grey márkájú termék
Termékleírás
Kegel-gyakorlatok elvégzése? Vagy a hüvely falainak izgalmas stimulációja, ami felkészíti önt egy igazán forró csúcspontra? Bármi legyen is az, a Fifty Shades of Grey gésagolyó még a legtitkosabb kívánságait is teljesíti!
Ezt a segédeszközt azok a nők fogják leginkább értékelni, akiknek a medencefenék megerősítése vagy az erotikus stimuláció közben erősebb lökéseket kell érezniük. Az Inner Goddess kollekcióból származó golyók ugyan csak 67 grammot nyomnak, de a két anyag átgondolt kombinációjának és a fém belső golyóknak köszönhetően nagyon erős bizsergést okoznak, ami még a legkisebb mozgás közben is észrevehető. A hüvely így folyamatosan benedvesedik, reagál a falára küldött ingerre, ami állandó munkát eredményez a hüvelyi izmokkal.

Az első eredmények, rendszeres gyakorlás esetén már az első hónap után észrevehetők. Az orgazmus intenzívebb és medencefenék erősebb, ami növeli a vaginális szexből fakadó élvezetet.

A két anyag - puha szilikon és polírozott műanyag - kombinációja nemcsak a funkcionalitás szempontjából hozza meg a kívánt eredményeket, hanem egy rendkívül higiénikus és hipoallergén kialakítást is jelent, ami hozzájárul a női intim részek egészségének megőrzéséhez. A gésagolyó nem idéz elő allergiát, nem irritálja a nyálkahártyát, és nem támogatja a baktériumok szaporodását. Könnyű tisztán tartani - távolítsa el a szennyeződéseket és a síkosító maradványait folyó víz alatt, majd vigyen fel a segédeszköz egész felületére fertőtlenítőszert.

A csomagolás szatén tároló tasakot is tartalmaz.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6750
Szín: Ezüst
Hosszúság: 20,3 cm
Átmérő: 3,6 cm
Tömeg: 67 g
Anyag: ABS
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:
Dömök
2020.04.14.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.