FSoG Inner Goddess színváltó szilikon gésagolyó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

FSoG Inner Goddess színváltó szilikon gésagolyó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
10 495
Ft
PLUSZOK:
  • Kezdők / kevésbé tapasztalt nők számára alkalmas
  • Antiallergén szilikon anyag / ideális rendkívül érzékeny hüvelyi nyálkahártyához is
  • Az eredetileg fekete golyók lila színűvé változnak a felmelegítést követően
  • Kellemes tapintású selymes anyag
  • Szatén, zárható tasak a higiénikus tároláshoz / utazáshoz
5,0
1 értékelés alapján
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Éljen meg egy kicsivel több szórakozást a Kegel-gyakorlatok elvégzése, vagy a hüvely izgató stimulálása során! A gésagolyó a legendás Fifty Shades of Grey kollekció részét képezi, és az izgalom és egészségügyi előnyök mellett vizuális élményt is nyújt!

A golyó, miután felveszi a test hőmérsékletét, feketéről lila színűre változik. A hőre érzékeny felület puha, csiszolt szilikonból készül, ami tapintásra a bársonyra emlékeztet. Ennek köszönhetően a segédeszköz maximális kényelmet biztosít már a behelyezés közben is, és a golyók viselése is ugyanolyan kényelmes és kellemes.

A gésagolyó rendszeres használata megerősíti a medencefenék izmait, és növeli az élvezetet orgazmus közben. Ha még teljesen kezdő a Kegel-gyakorlatokban, akkor sem kell tartania ettől a segédeszköztől. A golyó súlyával és méretével a tapasztalatlan nőknek is jó szolgálatot fog tenni, de azoknál is alkalmazásra talál, akik már kipróbáltak néhány Kegel-gyakorlatot. Abban az esetben, ha nyilvánosan szeretné erősíteni a medencefenekét, aggodalom nélkül megteheti azt - a golyó a bevezetést követően rendkívül csendes és diszkrét.

A ftalát- és latexmentes szilikon anyag garantálja a higiéniát és az abszolút egészségügyi biztonságot. A golyók nem szívják fel magukba a baktériumokat, hanem minden szennyeződés a segédeszköz felületén marad. A szilikon az olyan érzékeny nyálkahártyával rendelkező nők számára is alkalmas, akik könnyen irritálhatók és hajlamosak az allergiás reakciókra. A szilikon zsinór szintén rendkívül higiénikus elem - az anyagból készült fogantyúkkal ellentétben nem képes felszívni a mikrobákat.

Akár úgy dönt, hogy ennek a játéknak a játékos lehetőségeit fogja kihasználni, akár annak érdekében választja, hogy megerősítse a medencefenék izmait, készüljön fel a luxus áradatra és az egyediség érzetére. Az Inner Goddess golyókat olyan nők számára hozták létre, akik nem félnek az új élményektől.

A csomagban szatén tároló tasak is található. 

Hogyan kell gondoskodni a segédeszközről:
Bevezetéskor használjon néhány csepp vízbázisú síkosítót, és az ujjaival oszlassa el a golyók teljes felületén. Helyezze a segédeszközt a hüvelybe úgy, hogy a szilikon zsinór kilógjon. Viselés közben ez a fogantyú nem nyom, mivel puha és lágy, és hozzáigazodik a intim részek vonalaihoz. Miután eltávolította a gésagolyót, öblítse le folyó víz alatt, és használjon fertőtlenítőszert.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
X
Értékelve: 2022.04.30.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Kényelmes, kompakt
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6748
Hosszúság: 14,5 cm
Átmérő: 3,4 cm
Tömeg: 90 g
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...