Icicles No.41 üveg gésagolyók - S

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Icicles No.41 üveg gésagolyók - S

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 9 400 Ft
Ár:
6 890
Ft
Megspórol: 2 510 Ft (27%)
PLUSZOK:
  • Olyan nők számára alkalmas, akiknek van tapasztalatuk a gésagolyókkal
  • Az anyag nem ártalmas az egészségre
  • Kézzel készített - fújt edzett üveg
  • Egész életen át kitartanak
  • Víz alatt hűthető / felmelegíthető anyag
  • A csomagolás ajándéknakt is alkalmas
Termékleírás
Luxus és kiváló minőségű, tökéletes kialakítású üveges Icicles gésagolyók. A golyók kézzel készített, fújt boroszilikát üvegből készülnek, amelyeket úgy fejlesztettek ki, hogy egy egész életen át hű társai legyenek tulajdonosának. Edzett üvegből készülnek, tehát nem kell attól tartani, hogy összetörnek.

Icicles No. 41 - S méretű golyók, egy golyó átmérője 2,5 cm. Mivel a golyók semmilyen zsinórral sincsenek összekapcsolva, ezért olyan hölgyek számára alkalmasak, akik kellő tapasztalattal rendelkeznek a gésagolyók használatát illetően, és képesek őket egyedül, zsinór segítsége nélkül kivenni.

Annak ellenére, hogy a gésagolyók üvegből készülnek, a súlyuk alapvetően nem különbözik más hagyományos golyóktól, például a szilikon anyagú termékektől. Egy golyó súlya 31 g.

Az üveg előnye, hogy teljesen biztonságos az emberi test számára. A felülete nem porózus, így a golyók könnyen higiénikusan tisztán tarthatók.

Az üveg lehetővé teszi, hogy a golyók hőmérsékletével játsszon. Megpróbálhatja őket hideg vagy meleg vízbe tenni, majd a hüvelybe helyezni.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX4913
Szín: Fehér
Átmérő: 2,5 cm
Tömeg: 62 g
Anyag: Üveg
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.