Interchangeable Weighted Kegel Set gésagolyók

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Interchangeable Weighted Kegel Set gésagolyók

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
19 499
Ft
Jól jöhet Önnek:
Cobeco Toy Cleaner tisztítószer 50 ml 2 495 Ft
Renew hüvelyi hidratáló krém E-vitaminnal a JO gyártótól.
JO Renew hüvely hidratáló krém 7 995 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Megrendelés SMS üzenetben +36 20 264 6431
Cikkszám SX7566

PLUSZOK:
  • Cserélhető gésagolyók
  • A golyók súlya 20 és 45 g között
  • Összesen legfeljebb 36 használati kombináció
  • Biztonságos antiallergén szilikon anyag
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
Utolsó darab a készleten!
Termékleírás
Kedves hölgyek, egy gyönyörű, dizájnos, medenceizom gyakorlatokhoz tervezett súlyzókészletet hozunk el Önöknek. A csomagolás nagyon elegáns, így ajándékba is adhatja. Az edzőkészletet kezdőknek, de haladóknak is tervezték.

A csomag 6 színes golyót/súlyt és 2 rugalmas, elasztikus összekötőt tartalmaz. A színek segítségével könnyebben meg tudja majd különböztetni őket, és pontosan ki tudja választani azokat, amelyekre a súlyának megfelelően szüksége van. A súlyok a legkisebb - 20 grammos súlytól a legnagyobb - 45 grammos súlyig terjednek.

Ezek a minőségi súlyok hipoallergén, szilikon anyagból készültek, amely biztonságos és nem mérgező. Az anyag illatanyag- és ftalátmentes, így biztonságosan használhatja őket intim testrészein, és nem fogják megbontani az egészséges, intim gátat.

Ez a készlet tucatnyi lehetséges kombinációt garantál Önnek, amelyeket váltogathat a kegel-gyakorlatok során. A kényeztető gésagolyók intenzív tréninggel erősítik a hüvelyfalat, ezáltal javítják az orgazmuskészséget. 

A golyók használata a következő: A kezdőknek azt tanácsoljuk, hogy két, könnyebb golyót helyezzenek be az összekötőbe és majd a hüvelybe, így több helyet foglalnak el, és könnyebb benn tartani őket. Ha a súlyok nem tartanak, próbálja meg megtalálni a megfelelő súlykombinációt. Haladóbbak számára javasoljuk, hogy nehezebb súlyokhoz nyúljanak. Később, amikor már tudja tartani a golyókat, elkezdheti napi szinten használni őket, mivel nagyon diszkrétek és még vízállóak is.

Azt tanácsoljuk, hogy kezdje a legkönnyebb golyókkal, és fokozatosan növelje a súlyt. Ha már tudja megtartani őket, elkezdheti a kegelgyakorlatokat.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7566
Hosszúság: 15,3 cm
Használható hosszúság: 10,3 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...