Joyballs Secret gésagolyó szett

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Joyballs Secret gésagolyó szett

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
11 995
Ft
Jól jöhet Önnek:
Happy Rabbit tároló táska szexuális segédeszközökre - kicsi 6 795 Ft
150 ml-es csomagolású organikus tisztítószer szexuális segédeszközökre, melyet kifejezetten a játékszerek fertőtlenítésére fejlesztettek ki.
Stimul8 organikus tisztítószer szexuális segédeszközökre 150 ml 3 395 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük hétfőn.

Megrendelés SMS üzenetben +36 20 264 6431
Cikkszám SX5492

PLUSZOK:
  • 1 csomag = 2 méretű gésagolyó
  • Nem csak kezdők számára alkalmas
  • 100% orvosi szilikon
  • Biztonságos, a test számára ártalmatlan
  • A csomagolás része egy praktikus tároló tasak
  • Minta kiszerelésű síkosító
  • Elegáns csomagolás, ajándéknak is alkalmas
4,5
4 értékelés alapján
150+ vevő vásárolt
Utolsó darab a készleten!
Termékleírás
Kiváló minőségű, 100%-ban szilikon anyagból készült gésagolyók a medencefenék izmainak erősítésére, a hüvely szűkítésére és az erősebb orgazmus elérésére. Mindezt elérheti a Joyballs Secret golyók rendszeres használatával - ezúttal kétféle méretű golyókkal!

A Joyballs Secret kitűnő választás a hüvelyi izmok erősítésére nem csak kezdők számára. Először nagyobb golyókkal kell kezdeni (a két egymást követő golyó), mivel a hüvelyizmok még gyengébbek, és a kisebb golyókat még nem érezné, tehát nehezebb lenne erősítő gyakorlatokat végezni. A nagyobb golyók bevezetésük után érezhetőbbek lesznek, aminek köszönhetően az izmok feszítése során tudni fogja, hogy jól csinálja. Rendszeres gyakorlással, és ha már a kezei segítsége nélkül is ki fogja tudni nyomni a golyókat, akkor készen fog állni arra, hogy a csomagban található kisebb golyót használja.

Ezek a gésagolyók a többi gésagolyótól az eltávolítás innovatív kivitelezésében különböznek. A klasszikus gésagolyók húzózsinórral vannak ellátva, amely a beillesztés után kívül marad. Az ilyen zsinór azonban nem feltétlenül praktikus minden nő számára, például ha úszás közben használja őket, akkor mindig észben kell tartani, hogy a zsinór el van-e rejtve. Ezenkívül ez a zsinór
irritálhatja azokat a hölgyeket, akik nagyobb szeméremajkakkal lettek megáldva. Ellenben a Joyballs Secret gésagolyók használatával nem kell ilyesmin törnie a fejét.
A golyók teljesen, a végén található horoggal együtt vannak behelyezve.
Így sehol sincs semmilyen zavaró zsinór, semmi sem fogja önt nyomni, így nyugodtan végezhet bármilyen jellegű munkát. Nem kell attól félnie, hogy nem fogja tudni eltávolítani a golyókat, mert úgy vannak kialakítva, hogy ez biztosan menni fog :)

A golyók orvosi szilikonból készülnek, ami 100%-ban biztonságos a test számára. Nem tartalmaznak káros anyagokat (ftalátokat vagy latexet), ezért olyan hölgyek számára is alkalmas, akik érzékeny bőrrel vagy belső nyálkahártyával rendelkeznek, és a gyengébb minőségű segédeszközök allergiás reakciókat váltanak ki náluk.

Mindkét golyó belsejében egy kisebb fémgolyó helyezkedik el, amely mozgás közben a külső golyó falához ütközik. Ez érezhető rezgéseket eredményez, amelyek stimulálni fogják önt, és segítségével tudni fogja, hogy az izmok feszítése közben hova irányítsa a figyelmét.

A titkos Joyballs Secret golyók ezért fiatal hölgyek számára is alkalmasak, vagy szülés után, de az idősebb nők számára is, akik meg szeretnék előzni az idő múlásával fellépő inkontinenciás problémákat.

A golyók szűkített csúccsal rendelkeznek, amelyet úgy terveztek, hogy egyszerű legyen a behelyezésük. A kényelmes behelyezés érdekében használjon egy csepp vízbazisú síkosítót. A csomag egy minta kiszerelésű síkosítót és egy tároló tasakot tartalmaz. A golyókat mindig megtisztítva tegye a tároló tasakba, hogy elkerülje a szennyeződéseket.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (4)
Takács
Értékelve: 2022.04.01.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Ancsi
Értékelve: 2021.05.24.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Kicsit nagy nekem de megpróbálom megszokni.
Leyrer
Értékelve: 2020.10.12.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Maya
Értékelve: 2019.07.23.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX5492
Hosszúság: 6,0 cm
Használható hosszúság: 6,0 cm
Átmérő: 2,3 - 3,7 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...