Kegel gésagolyó szett kezdőknek 2 db - citromok

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Kegel gésagolyó szett kezdőknek 2 db - citromok

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
10 499
Ft
PLUSZOK:
  • 2 részes citrom alakú gésagolyó szett
  • Súly 60 g és 100 g / a medencefenék fokozatos megerősítésére
  • Szilikon anyag / antiallergén / biztonságos a szervezet számára / ftalátmentes
Termékleírás
Különböző súlyú, két darabból álló gésagolyó szett, amely alkalmas a Kegel-gyakorlatok elvégzésére és a medencefenék megerősítésére.

Ha rendszeresen végzi a Kegel-gyakorlatokat, idővel előfordulhat, hogy egy ponton megreked a fejlődésben, és a medencefenék nagyobb terhelést fog igényelni. A CalExotics cég készlete nem fogja önt arra késztetni, hogy más segédeszköz után nyúljon.
Mivel a benne lévő golyók azonos méretűek, először az után nyúljon, amelyiknek kisebb a súlya - 60g. Ha már észlelni fogja az előrehaladást, kicserélheti a nehezebb golyóra, amelyiknek a súlya nagyobb - 100g.

Mindkét golyó aranyos, citrom alakú, és a felületük bársonyosan puha, ami rendkívül megkönnyíti a bevezetést. A csiszolt szilikon az egyik legkellemesebb anyag, amit az erotikus játékok gyártása során használnak, ami ráadásul teljesen biztonságos az egészségre nézve, tehát a segédeszköz az allergiára hajlamos, vagy az idegen anyagokkal szemben túl érzékenyen reagáló emberek számára is alkalmas.
A golyók 100%-ban higiénikusak, sima tapintásúak, nincsenek rajtuk bemetszések, kiemelkedések vagy gravírozás, aminek köszönhetően elkerülheti a baktériumok szaporodását, és a tisztításuk kevesebb időt fog igénybe venni. Biztosan értékelni fogja a szilikon "zsinórt" is, ami egy széles fogantyúval végződik. Az anyagból készült madzagokkal ellentétben ez nem szívja fel a baktériumokat, és a golyókat szappanos vízzel és fertőtlenítőszerrel könnyen tudja tisztítani.

A gésagolyók alakját a női test igényeit figyelembe véve tervezték meg. Ergonomikus kialakítás, szűkített kúpos csúcs vagy a hosszú, hajlékony és rugalmas zsinór, ami nem nyom viselés közben - ezek olyan szempontok, amelyek mint a kezdők, mint a profik is értékelni fognak, akiknek már van tapasztalatuk a gésagolyókkal.

Hogyan kell használni a segédeszközt:

Kezdje a 60 g-os golyóval (sárga), kenje be az első golyót síkosítóval és helyezze az egész segédeszközt a hüvelybe, egészen a zsinórig. Ezt követően bármilyen átlagos tevékenységet végezhet, vagy elvégezheti a Kegel-gyakorlatokat. Amikor már érezni fogja a fejlődést, válassza a nehezebb, 100 g-os (lime) golyót.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Rita
2020.06.30.
Kényelmes, észrevétlen
Olyan nincs!
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6565
Hosszúság: 19,0 cm
Használható hosszúság: 10,0 cm
Átmérő: 3,2 cm
Tömeg: 60 g
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.