Kegel gésagolyó szett kezdőknek 3 db - mangó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Kegel gésagolyó szett kezdőknek 3 db - mangó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 12 900 Ft
Ár:
11 690
Ft
Megspórol: 1 210 Ft (9%)
Jól jöhet Önnek:
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 890 Ft
Természetes bio vegán síkosító BIOglide 40 ml.
BIOglide síkosító 40 ml 2 490 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • 3 részes mangó alakú gésagolyó szett
  • Kezdők számára alkalmas méret és súly
  • Súly 45g, 60g, 75g / medencefenék fokozatos megerősítésére
  • Szilikon anyag / antiallergén / biztonságos a szervezet számára / ftalátmentes
Termékleírás
Három különböző súlyú - 45g, 60g és 75g - gésagolyó készlet, amelyek alkalmasak a Kegel-gyakorlatok elvégzésére.

Annak köszönhetően, hogy fokozatosan növeli a terhelést, jobban észre fogja venni a fejlődést. Akár azért nyúl a gésagolyók után, hogy megküzdjön a megereszkedett medencefenékkel szülés után, akár inkontinenciában szenved vagy egyszerűen csak a hüvely izmainak megerősítése érdekében, soha többé nem lesz szüksége más segédeszközre. A szett kezdők és haladók számára is alkalmas, akiknek már van tapasztalatuk a gésagolyókkal.

Az összes golyó szilikonból készül, amelynek a felülete bársonyosan van kialakítva. A szilikon az egyik leggyakrabban használt anyag a szexuális segédeszközök gyártása során, mert kiemelkedik a magas fokú higiénikusságával, az egyszerű tisztításával, és azzal, hogy ártalmatlan az egészségre nézve. 
A sima felületét különösen a segédeszköz bevezetésekor fogja értékelni. A rugalmas szilikon "madzag" a kiszélesített fogantyúval a végén nem nyom járás közben vagy az általános tevékenységek végzése során. A golyók ergonomikus kialakításúak, hogy megfeleljenek a női test igényeinek.

Hogyan kell használni a gésagolyókat:

A gésagolyó felületét kenje be vékony rétegben vízbázisú síkosítóval, és helyezze be a hüvelybe úgy, hogy a szilikon szár kiálljon. Ezután fogjon hozzá a Kegel-gyakorlatok elvégzéséhez, vagy vesse bele magát a szokásos teendőibe. A gésagolyóknak köszönhetően még takarítás vagy séta közben is erősítheti a medencefenék izmait. Minden egyes használat után mossa meg a gésagolyót, és a felületét fújja be fertőtlenítőszerrel.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6566
Szín: Sárga
Hosszúság: 14,0 cm
Használható hosszúság: 6,0 cm
Átmérő: 3,2 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Rugalmas
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.