Lust Love Balls fekete újratölthető szilikon gésagolyók

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Lust Love Balls fekete újratölthető szilikon gésagolyók

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
16 499
Ft
PLUSZOK:
  • Antiallergén szilikon felület
  • Újratölthető
  • 2 m-en belül távirányítóval működtethető
  • 10 rezgési mód
Termékleírás
A Love Lust vibráló golyók feszesítik a medencefenék izmait, így még intenzívebben érezheti az élvezetet. Ugyanakkor a golyók nagyszerű szórakozást is nyújtanak - akár szólójátékban, akár intenzív előjátékban.

Válasszon 10 különböző rezgési mód közül, amelyeket vagy a golyón lévő gombbal, vagy a mellékelt távirányítóval vezérelhet, amely akár 2 m távolságból is működik.

A golyók selymes szilikonfelülettel rendelkeznek, amely érzékeny nyálkahártyájú vagy allergiás nők számára is alkalmas. Ezenkívül a szilikon nagyon gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. A végén egy fogantyút is talál, hogy biztonságosan és könnyen eltávolíthassa.
A csomagban található egy USB-kábel, amellyel a golyókat töltheti. A töltési idő 50 perc, majd akár 120 percig is élvezheti és edzhet. Ha még nem tudja, hogyan erősítse a medencefenék izmait, olvasson a Kegel-gyakorlatokról.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
 
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7913
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 13,0 cm
Átmérő: 3,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...