OVO L1A cserélhető szilikon gésagolyók - kék

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

OVO L1A cserélhető szilikon gésagolyók - kék

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 18 200 Ft
Ár:
14 990
Ft
Megspórol: 3 210 Ft (18%)
PLUSZOK:
  • 2 db gésagolyó szett 2 súlyban
  • Nem csak kezdők számára alkalmas
  • Súlyon belüli változékonyság
  • Teljesen biztonságos szilikon anyag
  • Anatómiai kialakítású zsinór
  • Elegáns csomagolás
Termékleírás
Továbbfejlesztett szilikon gésagolyók a német OVO márkától –  L1A cserélhető súlyú golyókkal. Csak önön múlik, hogy miért dönt mellette: vagy a változékonyságának köszönhetően erősíteni szeretné a medencefenék izmait, vagy csak az erős vibrációknak köszönhetően a nap folyamán titkos gyönyört akar átélni, amiről senki más nem tud...
A golyókat a még tapasztalatlan hölgyek számára tervezték, akik még csak ismerkednek az erősítő gyakorlatokkal. Azonban a csomag két különböző súlyú golyót tartalmaz, tehát a tapasztalt hölgyek számára is remek választás. Ha növelni szeretnék a terhelést, és így még jobban össze szeretnék húzni az izmokat, és ezáltal tovább szeretnék erősíteni az izmokat, és javítani az intim testrészek funkcióját, ne habozzon.

A GOLYÓK TOKJA

A golyók egy puha tapintású szilikon tokba vannak helyezve, amely 100%-ban biztonságos a test számára. A szilikon anyag nem tartalmaz olyan összetevőket, amelyek allergiás reakciókat váltanának ki, vagy kellemetlen gyulladást okoznának. A szilikon nem tartalmaz ftalátokat, latexet vagy különböző lágyító szereket. A termék teljes hossza, zsinórral együtt 20 cm. A zsinór nagyon hajlékony, természetes hullám kialakítású, ezért egyszerűen elrejthető (mint a tampon zsinórja).

Az ovális golyók behelyezésekor a színes tokot kissé meg kell nyújtani, és enyhe nyomást kell kifejteni, hogy be tudja helyezni a golyókat a nyílásba. Első pillantásra ez inkább hátránynak tűnhet, de mivel a golyók nyílásba helyezéséhez egy kis erőt kell kifejteni, így teljességgel kizárt, hogy a golyók a hüvelyben kiszabaduljanak a tokból.

CSOMAG TARTALMA

A csomagban 2 szett golyó található. A kék golyók könnyebbek, összsúlyuk 60 g. Ez a súly kezdetnek tökéletesen megfelel. Az ezüst golyók nehezebbek, súlyuk 75 g. Ezek használatához egy kis gyakorlat szükséges. Az ezekkel a golyókkal történő erősítés nagy előnye, hogy a különböző súlyú golyók tetszés szerint kombinálhatók egymással.

Kezdjen a kisebb súlyú, kék golyókkal. Bizonyos idő elteltével, miután már úgy érzi, hogy jobbá vált az erősítő gyakorlatokban, és növelni szeretné a súlyt, kombinálhatja a színes és az ezüst golyót. Ezzel fokozatosan növelheti a súlyt. Idővel, amikor már ezzel a súllyal is fog tudni dolgozni,
áttérhet csak az ezüst golyók használatára. Így a lehető legtöbbet hozhatja ki ezekből a kiváló minőségű szilikon gésagolyókból.

VIBRÁCIÓK

Mindegyik golyóban egy másik, kisebb golyó található, amely a nagyobb golyó falához ütközve vibrációt eredményez. Ezek a vibrációk segíteni fognak önnek összpontosítani arra, hogy pontosan hol kell behúznia az izmokat, és ezáltal erősíteni a hüvelyét. Sőt néhány hölgyre ezek a rázkódások izgató hatássak bírnak, így egész nap fülig érő mosollyal járhatnak-kelhetnek... :)

TISZTÍTÁS

A golyók kiválóan tisztíthatók. Mivel mindegyik rész külön tisztítható, egyszerűen csak "szedje szét". Minden rész sima felülettel rendelkezik. Az egyes részeket meleg szappanos vízzel tisztítsa meg, majd alaposan fertőtlenítse őket fertőtlenítőszerrel, de csak olyannal, amit kifejezetten a szexuális segédeszközökre terveztek.

CSOMAGOLÁS

A golyóknak még a csomagolása is magas színvonalú, mint ahogy azt az OVO szexuális segédeszköztől már megszokhattuk. Maga a doboz mágneses zárral rendelkezik, és kiválóan alkalmas a gésagolyók diszkrét és higiénikus tárolására. Győződjön meg róla, hogy a golyókat mindig kizárólag fertőtlenítve helyezte vissza a csomagolásba.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5509
Szín: Kék
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 12,0 cm
Átmérő: 3,0 cm
Tömeg: 60 g
Anyag: Szilikon
Felület: Tagolt
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.