Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Satisfyer Love Birds 1 okos vibráló gésagolyók

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Újdonság

Satisfyer Love Birds 1 okos vibráló gésagolyók

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
24 495
Ft
PLUSZOK:
  • A medencefenék erősítése
  • Vibráció a G-pont örömére
  • A vibráció aktiválja a belső izmokat
  • Finoman lapított falak a medenceizmok erősebb aktiválásáért
  • Alkalmazás nélkül is használható
  • Végtelen lehetőség az alkalmazásnak köszönhetően
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Love Birds 1 smart vibráló gésagolyók az erős medencefenékért és a boldog G-pontért.

A gésagolyók csodálatos eszközök a medencefenék feszesítésére. A Satisfyer Love Birds 1 golyók a végletekig tökéletesítettek.

Az alján lévő kisebb golyó ívelt oldalainak köszönhetően zökkenőmentesen csúszik be. Ezt követi a nagyobb, 3,3 cm-es golyó. Ezeket akár 10 cm mélységig is bevezetheti.

A behelyezést követően elindítja a 12 rezgési módot, amelyek automatikusan az Ön rendelkezésére állnak. A rezgések tovább aktiválják a medencefenék izmait. Már önmagában a golyók bent tartása is egészséges, de amikor a kellemes rezgések is hozzáadódnak, a mélyizmok is működésbe lépnek.

Ráadásul a 10 cm mélységben bevezetett vibráló golyó szinte biztosan a G-pontnak is örömet okoz. Így a gyakorlat után jön a jól megérdemelt jutalom, az orgazmus.

A golyókat az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazásnak köszönhetően (Android/iOS kompatibilis) csatlakoztathatja telefonjához. Ez lehetővé teszi, hogy Ön vagy partnere távolról is irányíthassa a golyókat. Saját rezgésmintákat hozhat létre, vagy hagyhatja, hogy a medencefenék vibráljon a kedvenc zenéje ritmusára. Az alkalmazással a lehetőségek végtelenre bővülnek.

A telefon és a Love Birds 1 gésagolyók párosításának részletes utasításaiért olvassa el cikkünket.

Értesítés
Átmeneti elérhetetlenség miatt a mobilalkalmazás nem tölthető le a Google Play Áruházból az Androidos telefonokra. Sajnáljuk ezt a helyzetet, és reméljük, hogy a Satisfyer az elkövetkező napokban gondoskodni fog a probléma orvoslásáról.

Az egész golyó prémium minőségű szilikonból készült, amely puha és sima tapintású. Ráadásul ez az eorta játék hajlítható, és elég jól alkalmazkodik az Ön domborulataihoz. Ez vonatkozik a meghosszabbított szilikonzsinórra is, ami megkönnyíti a kivételét. Ennek a zsinórnak a végén található a vezérlőgomb. Ezt a farkacskát meghajlíthatja, és az ágyékhoz simíthatja a bugyija alatt, ami nem fog kellemetlenséget okozni Önnek.

A Satisfyer termékeknél magától értetődő, hogy vízállóak. Ellenállnak a 30 perces, 1 méteres mélységig történő elmerülésnek.
Ezért a zuhany alatt vagy a kádban is edzheti az izmait, és közben élvezheti a G-pont stimulációját...

A csomagban egy USB-kábelt is talál a vibráló gésagolyók töltéséhez.

SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Csak vízalapú síkosítót használjon. A szilikon síkosító a szilikon anyaggal érintkezve károsítja az erotikus eszköz felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után speciális, erotikus eszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8980
Hosszúság: 22,2 cm
Használható hosszúság: 10,0 cm
Átmérő: 3,3 cm
Tömeg: 73 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Multigyorsaságú
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...