Szilikon gésagolyó Mae B Lovely Vibes - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Szilikon gésagolyó Mae B Lovely Vibes - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 8 300 Ft
Ár:
6 990
Ft
Megspórol: 1 310 Ft (16%)
PLUSZOK:
  • A gésagolyó kezdők számára is alkalmas
  • Erős, ugyanakkor csendes rezgések
  • Vízhatlan anyag
Termékleírás
Elegáns, szilikon gésagolyó, amivel megerősíti az izmait, ugyanakkor izgalmas stimulációt és gyönyört fog érezni.

A Mae B márkájú Lovely Vibes gésagolyó selymesen puha szilikonból készült. Ez az anyag ideális választás minden nő számára, még azok számára is, akik allergiától, vagy a hüvelyi nyálkahártya súlyos túlérzékenységétől szenvednek. A szilikon antiallergén, nincs szaga vagy illata, és higiéniai szempontból nagyon könnyen tisztán tartható.

A golyók a középső részen hajlékonyak, mindkét golyó belsejében egy kisebb golyó található, ami a nagyobb golyó falába való ütközéskor vibrációkat hoz létre. Ezeknek a rezgéseknek köszönhetően a hüvelybe való behelyezést követően is jól fogja érezni a golyókat, könnyebb lesz a medencefenék izmainak tornáztatása, és az érzékenyebbek a vibrációval elérhetik az orgazmust.

A golyók eltávolítására szolgáló zsinór puha és jól hajlik, így könnyedén elrejtheti, ugyanúgy, mint a tampon zsinórját. Még mozgás közben sem fogja érezni, és ülés közben sem fogja önt nyomni.

Az egyszerű és könnyű beillesztés érdekében felvihet egy kevés síkosítót az első golyóra. Ugyanúgy vigyen fel egy kis síkosító gélt a hüvely bemenetére is.
A gésagolyó egy elegáns lezárható dobozba van csomagolva, amiben diszkréten tárolhatja a segédeszközt.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7024
Szín: Lila
Hosszúság: 19,0 cm
Használható hosszúság: 11,5 cm
Átmérő: 3,3 cm
Tömeg: 68 g
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Tomasevity
2020.11.04.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.