Szilikon hüvelytágító készlet Alena 3 db

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Szilikon hüvelytágító készlet Alena 3 db

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 495
Ft
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
3 db szilikon hüvelytágító készlet olyan nők számára, akiknek szükségük van a hüvelyszűkület fájdalmas hatásainak enyhítésére. A lágy, orvosi minőségű szilikon lekerekített és kúpos tágító alakkal lehetővé teszi a könnyű és egészséges behelyezést.

Az Alena hüvelytágítók olyan nők számára alkalmasak, akik már vékonyabb tágítókkal kezdték, például a She-ology készletben, és hosszabb és vastagabb tágítókra kell váltaniuk. Olyan nők is használhatják, akik nem szenvednek a vaginizmus legsúlyosabb állapotában.

Az Alena hüvelytágító készlet használata
Kezdje a legkisebb tágítóval. Behelyezéskor használjon elegendő mennyiségű vízalapú síkosítót, hogy megkönnyítse a hüvelybe való behatolást. Ha a legkisebb tágító használata fájdalommentes az Ön számára, akkor ebből a készletből feljebb léphet a közepes méretűre.
A könnyű eltávolítás érdekében minden tágító végén van egy hurok, amellyel egyszerűen kihúzhatja. 

Miután ezeket a tágítókat alkalmazta és sikeresen ellazította a hüvelyt, továbbléphet a következő hosszabb és vastagabb, extra rezgésekkel ellátott változatra, az Isabelle készlet formájában.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.

 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8074
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...