Trigger Silicone gésagolyók - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Trigger Silicone gésagolyók - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
6 995
Ft
PLUSZOK:
  • Hipoallergén termék
  • Kiváló szilikon anyag
  • Egységes, nem porózus felület
  • Érezhető vibrációk
4,5
2 értékelés alapján
300+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Trigger Silicone gésagolyókkal még jobb hüvelyi stimulálásban lesz része, mint eddig. A Trigger Silicone két szűkített, szabálytalan kialakítású, hegyes golyó. Az ergonómiai kialakításának köszönhetően már az első milliméterektől azt fogja tapasztalni, hogy a behelyezésük sokkal egyszerűbb, mint a sima kerek golyóké. A Trigger golyók felülete selymes, sima és nagyon jól csúszik.

A golyók teste rugalmas, és selymesen puha tapintású. A Trigger Silicone 100% orvosi szilikonból készül. Teljesen ártalmatlan a test számára, és tökéletesen alkalmas azoknak a hölgyeknek, akik a múltban allergiás reakciókat tapasztaltak az alacsonyabb minőségű anyagok használata közben.

Mindkét golyó belsejében egy kisebb acélgolyó helyezkedik el, amely mozgás közben a külső golyó falához ütközik, ami érezhető rezgéseket eredményez. A golyók "zsinórral" végződnek, amely mindössze 7,5 cm hosszú és csak 0,3 mm vastag, így egyáltalán nem fogja észlelni, és semmiben sem fogja önt akadályozni.

A Trigger Silicone gésagolyók felülete egységes, nem porózus, így a megfelelő tisztításnak köszönhetően garantált a maximális higiénia. 

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Csak vízbázisú síkosítót használjon. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a terméket, ellenben a szilikon síkosító károsítja a szilikon anyagú erotikus játékok felületétét.
Javasoljuk, hogy az erotikus segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten erotikus segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Norbert
Értékelve: 2020.03.27.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Tvergyák
Értékelve: 2019.08.28.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX4892
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 10,5 cm
Átmérő: 2,8 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...