Trigger Silicone gésagolyók - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Trigger Silicone gésagolyók - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Fekete Lila
Szokványos ár: 9 300 Ft
Ár:
6 990
Ft
Megspórol: 2 310 Ft (25%)
PLUSZOK:
  • Hipoallergén termék
  • Kiváló szilikon anyag
  • Egységes, nem porózus felület
  • Érezhető vibrációk
Termékleírás
A Trigger Silicone gésagolyókkal még jobb hüvelyi stimulálásban lesz része, mint eddig. A Trigger Silicone két szűkített, szabálytalan kialakítású, hegyes golyó. Az ergonómiai kialakításának köszönhetően már az első milliméterektől azt fogja tapasztalni, hogy a behelyezésük sokkal egyszerűbb, mint a sima kerek golyóké. A Trigger golyók felülete selymes, sima és nagyon jól csúszik.

A golyók teste rugalmas, és selymesen puha tapintású. A Trigger Silicone 100% orvosi szilikonból készül. Teljesen ártalmatlan a test számára, és tökéletesen alkalmas azoknak a hölgyeknek, akik a múltban allergiás reakciókat tapasztaltak az alacsonyabb minőségű anyagok használata közben.

Mindkét golyó belsejében egy kisebb acélgolyó helyezkedik el, amely mozgás közben a külső golyó falához ütközik, ami érezhető rezgéseket eredményez. A golyók "zsinórral" végződnek, amely mindössze 7,5 cm hosszú és csak 0,3 mm vastag, így egyáltalán nem fogja észlelni, és semmiben sem fogja önt korlátozni.

A Trigger Silicone gésagolyók felülete egységes, nem porózus, így a megfelelő tisztításnak köszönhetően garantált a maximális higiénia. 

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Csak vízbázisú síkosítót használjon. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a terméket, ellenben a szilikon síkosító károsítja a szilikon anyagú erotikus játékok felületétét.
Javasoljuk, hogy az erotikus segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten erotikus segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX4891
Szín: Rózsaszín
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 10,5 cm
Átmérő: 2,8 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:
Norbert
2020.03.27.
Tvergyák
2019.08.28.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.