Refresh frissítő hintőpor az UltraSkin / CyberSkin anyagú segédeszközökre

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Refresh frissítő hintőpor az UltraSkin / CyberSkin anyagú segédeszközökre

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 3 300 Ft
Ár:
2 190
Ft
Megspórol: 1 110 Ft (34%)
PLUSZOK:
  • A hintőpor meghosszabbítja az ultra valósághű anyagú szexuális segédeszközök élettartamát
  • Minden UltraSkin / CyberSkin anyagú szexuális segédeszközre alkalmas
  • Nem zsíros, természetes összetétel
Termékleírás
Hintőpor a Doc Johnson márkától, ami új életre kelti a szexuális segédeszközét.

Ez a Refresh por ideális választás, ha van otthon legalább egy olyan szexuális segédeszköze, ami érintésre a valódi emberi bőrre emlékeztet. Az ilyen anyagok különböző megjelölésűek lehetnek (UltraSkin, CyberSkin, SuperSkin...), de közös bennük az a tény, hogy ha a kezében tartja vagy használja őket, úgy fogja érezni, hogy ez nem egy „mű” szexuális segédeszköz, hanem egy igazi test.

A szuper valósághű anyagok nagyon népszerűek, de tudni kell róluk gondoskodni. A hagyományos tisztításon és az azt követő fertőtlenítésen kívül időről időre hintőporral is kezelni kell őket. A por felszívódik az anyagba, a felületén finom fehér filmréteget hoz létre, és az anyag olyan lesz, mint újkorában.
A Refresh hintőpor rendszeres használata garantálja a vibrátorok, maszturbálók, péniszköpenyek, gésagolyók stb. hosszabb élettartamát.

A por összetétele természetes összetevőket tartalmaz.

A MEGÚJÍTÓ POR HASZNÁLATA:

Először mossa le a szexuális segédeszközökről a külső szennyeződéseket, majd fertőtlenítse egy szexuális segédeszközökre kifejlesztett tisztítószerrel. Egy idő után öblítse le a fertőtlenítőszert, finoman szárítsa meg a felületet, és vigye fel a hintőport. Hagyja hatni egy ideig a port, hogy legyen ideje beszívódni. A felesleges port fújja le, és a segédeszközt tárolja  egy sötét, hűvösebb helyen.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6203
Tartalom: 35 ml
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.