Sikosító applikátor 2 db

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Sikosító applikátor 2 db

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
2 995
Ft
PLUSZOK:
  • 2 db a csomagban
  • Az applikátor kupakot tartalmaz, amely megakadályozza a gél kiszáradását
  • A síkosító pontos alkalmazása pazarlás és rendetlenség nélkül
  • Síkosító alkalmazása nehezebben hozzáférhető helyekre is
  • Gyógyszer alkalmazás nehezen hozzáférhető helyekre
A termékhez még nem érkezett értékelés
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Lube Tube sikosító adagolók biztosítják a pontos adagolást, felesleges pazarlás nélkül. Lehetővé teszik továbbá a sikostító vagy a gyógyszer nehezen elérhető helyekre, például a hüvely belsejébe, a méhnyakba vagy a végbélnyílásba jutását. 

A fecskendő oldalán található fogantyúk biztosítják a kenőanyag nagyon precíz felvitelét. Miután elegendő mennyiséget vitt fel, csak zárja le az applikátort a kupakkal. A már a fecskendőbe töltott sikosító gél nem szárad ki, és megvárja a következő alkalmat. 

Az applikátornak köszönhetően a kevésbé hozzáférhető helyeket is elérheti. A sikosító applikátor közvetlenül a hüvelybe vagy végbélbe injektálandó nőgyógyászati gyógyszerek felvitelében is segítséget nyújt. 

A csomagolásban 2 db fecskendő található. ABS műanyagból készülnek, amely ftalátmentes és 100%-ban biztonságos a szervezet számára. 

A sikosító-adagolót könnyedén megtöltheti. Csak vegye ki a dugattyút, töltse fel az adagolót kedvenc kenőanyagával vagy vény nélkül kapható oldatával, majd helyezze vissza a dugattyút. 

A kenőanyag-felhordók ugyanolyan könnyedén tisztíthatók, mint használhatók. Elég levenni a dugattyút és jól leöblíteni a fecskendőt. 


KENŐANYAG ÉS KARBANTARTÁS
Javasoljuk a vízbôzisú sikosító gél használatát. Ez a fajta sikosító gél kíméletes az erotikus segédanyagokhoz, így nem károsítja azokat. Javasoljuk, hogy az erotikus segédeszközt kifejezetten erotikus segédeszközökhöz készült tisztítószerrel fertőtlenítse
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8560
Hosszúság: 13,2 cm
Használható hosszúság: 8,0 cm
Átmérő: 1,1 cm
Anyag: ABS
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...