Jimmy Jane szilikon intimkehely 2 db - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Jimmy Jane szilikon intimkehely 2 db - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
10 995
Ft
PLUSZOK:
  • Szilikon intimkehely két méretben S + M
Termékleírás
Két különböző méretű, lila színű, nem átlátszó menstruációs tölcsér a JimmyJane márkától.

Többé már nem kell törnie a fejét a megfelelő méret kiválasztásán. Ebben a csomagban két különböző térfogatú kehely található, egy áráért. Abban az esetben, ha mindkét méret megfelelő lesz önnek, akkor felváltva is használhatja a tölcséreket a menstruációs vérzés intenzitásától függően.

Az intimkehely a leghigiénikusabb és a legköltséghatékonyabb segédeszköz. A kezdeti magasabb beruházás többszörösen meg fog térülni, mivel a menstruációs tölcsér használata mellett nincs szükség más higiéniai termékek - eldobható betétek vagy tamponok - használatára. Ha megfelelően fog gondoskodni a kehelyről, akkor az akár 15 évig is használható.

Az orvosi szilikon, amiből ez a kehely készül, 100%-ban biztonságos a szervezet számára. Nem szívja fel a baktériumokat, nem támogatja a szaporodásukat, és nem szívja fel a kellemetlen szagokat sem. Miután kiöblítette és megmosta a kelyhet, az azonnal készen fog állni az újbóli használatra.

A JimmyJane márka úgy tervezte meg ezt a kelyhet, hogy a lehető leginkább megkönnyítse a behelyezést, valamint az eltávolítást is, miközben tanult más gyártók melléfogásaiból és tévedéseiből. A kehely pereme a tetején le van kerekítve, ami megkönnyíti a hüvelybe való behelyezést. Hasonlóképpen van kialakítva a kehely "fogantyúja" is, hogy viselés közben ne nyomja, de egyszerűen meg tudja fogni.

A kehely akár 12 órán keresztül is be lehet helyezve. Ebben különbözik a többi higiéniai terméktől, amelyeket 3-8 óra elteltével ki kell cserélni. Még a 12 órás viselés esetén sem keletkeznek szagok, és nincs fokozott fertőzésveszély.
A menstruációs tölcsért azok a nők is használhatják, akik egészségügyi okokból nem használhatnak tampont.

Ha először használja a kelyhet, akkor előtte 10 percre merítse forrásban lévő vízbe. Ugyanígy járjon el a menstruáció után is. A vízben való kifőzés során teljesen sterilizálja a segédeszközt. A menstruáció ideje alatt nem szükséges minden alkalommal kifőzni a kelyhet, elegendő, ha alaposan kiöblíti és megmossa.

A kelyhet a hüvelybe tulipán alakban vagy U alakban összehajtva kell behelyezni. Előfordulhat, hogy az első néhány használat során síkosítóval be fog kelleni nedvesítenie a kelyhet. Idővel rá fog érezni a megfelelő technikára, és a kehely behelyezése gyerekjáték lesz. Ajánlatos a menstruáció előtt gyakorolni a bevezetést.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6488
Hosszúság: 5,5 cm
Átmérő: 4,3 / 4,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Rugalmas
Vibrálás: Vibráció nélkül

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.