Jimmy Jane szilikon intimkehely 2 db - áttetsző

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Jimmy Jane szilikon intimkehely 2 db - áttetsző

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
10 499
Ft
PLUSZOK:
  • Szilikon intimkehely két méretben S + M
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A felnőtt szexuális segédeszközöket gyártó prémium minőségű JimmyJane márka a többéves tapasztalatain alapozva most elhozta a saját újdonságát, mégpedig menstruációs tölcsér formájában.

A csomagban két különböző térfogatú, átlátszó kehely található, aminek köszönhetően eggyel kevesebb gondja lesz, és időt takarít meg a megfelelő méret kiválasztásánál.

A kelyhek orvosi szilikonból készülnek. Ez az anyag rendkívül rugalmas, alkalmazkodik a hüvelyi környezethez és 100%-ban ártalmatlan az egészségre nézve. Könnyedén tisztán tartható, és nem szívja fel a baktériumokat, valamint a kellemetlen szagokat sem. Miután kiöblítette és alaposan kimosta a kelyhet, a segédeszköz úgy fog kinézni, mint újkorában, és máris készen áll az újbóli használatra.

A kehely lekerekített pereme megkönnyíti a bevezetést. A kehely végén lévő fogantyú viselés közben nem nyom, és kényelmesebbé teszi a kehely kivételét a hüvelyből. Nem szükséges lenyírni vagy megrövidíteni, ahogyan néha arra más márkájú menstruációs tölcsérek esetében szükség van. Viselés közben a fogantyú nem érezhető, valamint nem áll ki a testből. Ugyanakkor a lekerekített vége könnyedén megmarkolható.

Más higiéniai menstruációs segédeszközökkel ellentétben a kelyhet akár 12 órán át is viselheti.
Ez a menstruációs segédeszköz nem áraszt semmilyen szagot, és olyan nők számára is alkalmas, akik egészségügyi okokból nem használhatnak menstruációs tampont.

Az első használat előtt főzze ki a kelyhet forró vízben 10 percig, majd a menstruáció befejeztével is végezze el ugyanezt a műveletet. A menstruáció alatt nem szükséges a kelyhet minden egyes használat után forró vízben sterilizálni. Miután eltávolította a kelyhet a hüvelyéből, öntse ki a menstruációs vért, majd öblítse ki és mossa meg a kelyhet. Ha a helyzet lehetővé teszi, használjon fertőtlenítőszert.

A kelyhet összehajtogatva kell a hüvelybe helyezni - vagy tulipán alakban, vagy U alakba hajtogatva. Abban az esetben, ha problémája akad a kehely behelyezését illetően, és kényelmetlenül érzi magát közben, akkor használjon kis mennyiségű síkosítót. Miután behelyezte a hüvelybe, a kehely "kinyílik" az eredeti alakjába, igazodva a hüvely falához, és vákuumot hoz létre, ami biztosítja a stabilitását. Javasoljuk, hogy a menstruáció előtt próbálja meg behelyezni a tölcsért. Ismerkedjen meg vele, és az első bevezetés a menstruáció alatt nem lesz olyan stresszes.

Az intimkehely a menstruációs ciklus egész ideje alatt viselheti, és nem kell kiegészíteni egyéb higiéniai menstruációs segédeszközökkel. Az élettartama a megfelelő karbantartás és gondoskodás mellett akár 15 év is lehet.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6487
Hosszúság: 5,5 cm
Átmérő: 4,3 / 4,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Rugalmas
Vibrálás: Vibráció nélkül

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...