Libimed szilikon intimkehely L

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Libimed szilikon intimkehely L

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 7 700 Ft
Ár:
5 690
Ft
Megspórol: 2 010 Ft (26%)
Jól jöhet Önnek:
Természetes bio vegán síkosító BIOglide 40 ml.
BIOglide síkosító 40 ml 2 490 Ft
JO H2O Raspberry Sorbet síkosító 120 ml - málna 6 290 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

PLUSZOK:
  • 100% orvosi szilikon
  • L méret / térfogata 22 ml
  • A csomag pamut tasakot is tartalmaz tárolásra
Termékleírás
A lila színű Libimed menstruációs kehely a nehéz napjai alatt akár 12 órás védelmet biztosít a kicsordulás ellen. Tehát ez a segédeszköz nemcsak hasznos, hanem biztonságos is a szervezet számára, amit főleg azok a nők fognak értékelni, akik nehezen tolerálják a menstruációs tamponokat.  

Az L méretű kehely térfogata 22 ml, és a hüvelyi szülésen átesett és / vagy a 30 évnél idősebb nők számára készült. Ha még nem lépte át a harmincas korhatárt, vagy még nem tudhatja maga mögött a természetes szülést, akkor válasszon inkább kisebb méretet - Libimed S intimkehely.

A kehely orvosi szilikonból készült. Ez egy 100%-ban higiénikus, testbarát anyag, ami nem okoz allergiás reakciót, és nem támogatja a gyulladásos állapotot. A menstruációs vér tartályaként szolgál, miközben a vér a kehely eltávolításáig teljesen steril. Csak a hüvelyben lévő baktériumokkal kerül érintkezésbe, így a 12 órán át tartó viselés után sem fog tapasztalni semmilyen meglepő szagot.

A kehely szára tagolt, és a felületén könnyedén kitapogathatja a golyókra emlékeztető kis kiemelkedéseket. Éppen ezeknek köszönhetően tudja jobban megragadni a kelyhet, és eltávolítani a hüvelyből. Ha a fogantyú hossza nem felel meg az önnek, és a kehely viselése közben érzi a szárat, akkor vágjon le belőle.

A felső külső élei enyhén le vannak kerekítve, ezáltal növelve a kényelmet a kehely viselése során, és ezt a tényt a behelyezés során is értékelni fogja.

Hogyan helyezze fel helyesen a kelyhet:
Mielőtt először használná az új kelyhet, főzze ki azt 10 percig forró vízben. Abban az esetben, ha még nincs semmilyen tapasztalata sem a menstruációs kehellyel, javasoljuk, hogy a menstruáció napjain kívül gyakorolja a felhelyezését. Az első bevezetés nem lesz olyan stresszes.
A kehely felső lekerekített szélét kenje be síkosítóval. Csakis vízbázisú síkosítót használjon, a szilikonos megbonthatja a segédeszköz felületet. Ezután nyomja össze a kelyhet, és hajlítsa U-alakúra, hogy kisebb legyen a térfogata, és a mérete például a tamponéval egyenlő legyen.
A kelyhet legjobban guggoló helyzetben lehet bevezetni. Fokozatosan csökkentse a nyomást, hogy a hüvelybe való bevezetés közben elkezdjen kitágulni, és a hüvely falához simuljon. A kelyhet nem kell olyan mélyre helyezni, mint a tampont.

A csomagban szellőző tasak is található, amelyben tárolhatja a kelyhet a menstruáció idején kívül.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6520
Szín: Lila
Hosszúság: 7,0 cm
Átmérő: 4,5 cm
Anyag: Szilikon
Tartalom: 22 ml
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.