Valentin-napi kedvezmény 🥰 8% kóddal: VALENTIN8

Libimed szilikon intimkehely S

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Libimed szilikon intimkehely S

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
A csomagolás mérete:
22 ml
Szokványos ár: 6 300 Ft
Ár:
2 995
Ft
Megspórol: 3 305 Ft (52%)
PLUSZOK:
  • 100% orvosi szilikon
  • S méret / térfogata 16 ml
  • A csomag pamut tasakot is tartalmaz tárolásra
Termékleírás
A Libimed lila szilikon menstruációs kehely egy forradalmi menstruációs segédeszköz, ami sok szempontból megkönnyíti az életét, és bebizonyítja önnek, hogy azokat a napokat stresszmentesen is túlélheti. 

Az S-méretű intimkehely olyan nők számára alkalmas, akik még nem tudhatják maguk mögött a természetes hüvelyi szülést, vagy még nem lépték át a 30-as korhatárt. Tehát ezt a méretet a fiatalabb lányoknak vagy nőknek ajánljuk, akik már megunták az intimbetétek és tamponok használatát. Abban az esetben, ha már túl van a hüvelyi szülésen, és még nincs 30 éves, válassza inkább a Libimed kelyhet L-es méretben.

A segédeszköz maximális védelmet biztosít a kifolyás ellen, akár 12 órán át. Térfogata 16 ml, és azok a nők is használhatják, akiknek a tamponok egészségügyi nehézségeket és kellemetlenségeket okoztak. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a tamponokkal ellentétben a kehely anyaga (orvosi szilikon) nem engedi át a baktériumokat, és nem támogatja a szaporodásukat.

A kehely enyhén lekerekített szélei megkönnyítik a hüvelybe való behelyezését, valamint növelik a hüvely falához való tapadását is. Ezáltal vákuum keletkezik, ami biztosítja a kehely stabilitását, ami 100%-os védelmet nyújt a kicsordulás ellen, még az erősebb menstruáció során is.  

A kehely fogantyúja tagolt, hogy jobban meg tudna fogni és ki tudna venni a hüvelyből. Szükség esetén a kívánt hosszra igazíthatja.

Az első használat előtt főzze ki a kelyhet 10 percig forró vízben. Ha még nincs tapasztalata az intimkehely használatával kapcsolatban, gyakorolja a felhelyezését a menstruációs időszakon kívül.

Hogyan helyezze fel helyesen a kelyhet:
A tetejét kenje be síkosítóval. Mindig vízbázisú síkosítót használjon az intimkehelyhez, ugyanis a szilikon síkosító tönkreteheti a felületét. 
Ezután nyomja össze a kelyhet úgy, hogy kisebb legyen a térfogata, és az alakja az U betűre hasonlítson. Ebben a helyzetben guggolva helyezze be lassan a kelyhet a hüvelybe. Minél nagyobb része lesz behelyezve a hüvelybe, a kehely annál jobban fel fogja tudni venni az eredeti alakját. A nyálkahártya falához tapad, vákuumot hoz létre, és nem folyik ki.

A csomag pamut tasakot is tartalmaz, amelyben tárolhatja a kelyhet a menstruáció napjain kívül.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6519
Anyag: Szilikon
Tartalom: 16 ml

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.