Satisfyer Feel Confident 2db intimkehely zöld - sérült csomagolás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Feel Confident 2db intimkehely zöld - sérült csomagolás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
4 295
Ft
PLUSZOK:
  • gazdaságos csomagolás
  • ajándékként is alkalmas szép csomagolás
  • szilikon antiallergén anyag
  • tisztelettel a természet iránt
  • tároló tasakkal
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Két szilikon menstruációs kehelyből álló készlet a német Satisfyer márkától a Feel Confident kollekcióból. A csészék játékos kialakításúak, így nagyon könnyen behelyezhetőek, majd eltávolíthatóak. A készletben 15 ml-es és 20 ml-es csészét talál, így mindig a megfelelőt választhatja a gyengébb és az erősebb napokra.

A segédeszköz akár 12 órán keresztül teljes túlfolyásvédelmet biztosít. A kehely anyaga (orvosi minőségű szilikon) a tamponnal ellentétben nem engedi át a baktériumokat, és nem támogatja azok szaporodását.

A csésze finoman lekerekített szélei megkönnyítik a hüvelybe való bevezetést, és növelik a hüvely falához való tapadást. Ez vákuumot hoz létre, amely biztosítja a pohár stabilitását, és 100%-os védelmet nyújt a túlfolyástól még erős menstruáció esetén is.

Első használat előtt a kehelyt 10 percig forró vízben kell forralni. Ha még nincs tapasztalata a kelyhekkel, gyakorolja a bevezetését a menstruáción kívül. 

A csésze tárolására szolgáló praktikus tasakot is tartalmaz.

Hogyan kell helyesen bevezetni a kehelyt:

Dörzsölje be a kehely felső szélét síkosítóval. Mindig vízalapú síkosítót használjon a kehelyel, a szilikonos síkosító károsíthatja a felületét. 

Ezután nyomja össze a csészét, hogy a térfogata csökkenjen és U alakú legyen. Minél nagyobb a bevezetett rész, annál inkább hagyja, hogy a csésze visszanyerje eredeti kerek alakját. Megtapad a nyálkahártya falához, vákuumot hoz létre, és nem fog túlcsordulni. 

FIGYELMEZTETÉS 
A kelyhek dobozán egy törött higiéniai védőelem található. Fényképezéshez voltak használva. Nem használtak, sértetlenek, eredeti csomagolásban vannak.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8668
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Rugalmas
Tartalom: 15 ml
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...