Satisfyer Feel Secure 2db intimkehely kék

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Feel Secure 2db intimkehely kék

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
3 795
Ft
Jól jöhet Önnek:
Just Play dinnyés sikosító masszázsgél
Just Play Watermelon dinnyés sikosító masszázsgél 80 ml 3 495 Ft
JO Agapé síkosító 10 ml 995 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Megrendelés SMS üzenetben +36 20 264 6431
Cikkszám SX8334

PLUSZOK:
  • gazdaságos csomagolás
  • ajándékként is alkalmas szép csomagolás
  • szilikon antiallergén anyag
  • tisztelettel a természet iránt
  • tároló tasakkal
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
Utolsó darab a készleten!
Termékleírás
Két szilikon menstruációs kehelyből álló készlet a német Satisfyer márkától a Feel Secure kollekcióból. A csészék játékos kialakításúak, így nagyon könnyen behelyezhetőek, majd eltávolíthatóak. A készletben 15 ml-es és 20 ml-es csészét talál, így mindig a megfelelőt választhatja a gyengébb és az erősebb napokra.

A segédeszköz akár 12 órán keresztül teljes túlfolyásvédelmet biztosít. A kehely anyaga (orvosi minőségű szilikon) a tamponnal ellentétben nem engedi át a baktériumokat, és nem támogatja azok szaporodását.

A kehely finoman lekerekített szélei megkönnyítik a hüvelybe való bevezetést, és növelik a hüvely falához való tapadást. Ez vákuumot hoz létre, amely biztosítja a pohár stabilitását, és 100%-os védelmet nyújt a túlfolyástól még erős menstruáció esetén is.

A csésze szára hal farkincára emlékeztet a jobb megfogás és a hüvelyből való eltávolítás érdekében. Szükség esetén az ön számára megfelelő hosszúságúra vágható.

Első használat előtt a csészét 10 percig forró vízben kell forralni. Ha még nincs tapasztalata a kelyhekkel, gyakorolja a bevezetését a menstruáción kívül. 

A csésze tárolására szolgáló praktikus tasakot is tartalmaz.

Hogyan kell helyesen bevezetni a csészét:
Dörzsölje be a csésze felső szélét síkosítóval. Mindig vízalapú kenőanyagot használjon a csészével, a szilikonos síkosító károsíthatja a felületét. 
Ezután nyomja össze a csészét, hogy a térfogata csökkenjen és U alakú legyen. Minél nagyobb a bevezetett rész, annál inkább hagyja, hogy a csésze visszanyerje eredeti kerek alakját. Megtapad a nyálkahártya falához, vákuumot hoz létre, és nem fog túlcsordulni. 

 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX8334
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Rugalmas
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...