10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Happy Rabbit tároló táska szexuális segédeszközökre - közepes

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Happy Rabbit tároló táska szexuális segédeszközökre - közepes

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
8 395
Ft
PLUSZOK:
  • A hosszú tasak hosszú szexuális segédeszközök tárolására alkalmas, kb. 24 cm-ig
  • Puha, átlátszatlan, szilikonból készült tasak
  • Egy kis lakattal is lezárhatja
  • Behúzás dupla cipzárral
  • Alkalmas diszkrét utazásra / otthoni higiénikus tárolásra
  • Vízálló anyag
MÍNUSZOK:
  • A csomagolás nem tartalmazza a lakatot
Termékleírás
Szilikon tároló tasak a különféle formájú és méretű szexuális segédeszközök tárolására. A táska alacsony és hosszú, a méretei: hossza 25,4 cm, magassága 12,6 cm és a szélessége 4,44 cm. Két, egymással ellentétes cipzárral kell bezárni, amelyeknek a tetején van egy nyílás, amin keresztül áthúzhatja a kis lakatot. Ugyanezt a szabadalmat megtalálhatja például a bőröndön is. Annak köszönhetően, hogy a tokot lezárhatja, nemcsak az éjjeliszekrényben való diszkrét tárolásra alkalmas a gyerekek elől, hanem akkor is értékelni fogja az tasakot ha repülőgépen utazik, és reptérről reptérre cipeli a játékokat.

A szilikon anyag a legjobb minőségű anyag, amiből manapság a szexuális segédeszközök készülhetnek. A tárolótasakként való felhasználása nagyon jó minőségű kiegészítővé teszi ezt a darabot, amelyet ráadásul nagyon egyszerű tisztán tartani.

A táska síkosítók, fertőtlenítőszerek vagy masszázsolajak tárolására is használható. Azonban ügyeljen arra, hogy a szilikon anyag ne kerüljön közvetlen érintkezésbe a szilikon síkosítóval (hogy a gél ne szivárogjon bele). Ugyanis a szilikonos gél idővel megbontja és károsítja a szilikont.

Minden bizonnyal értékelni fogja a tároló táskát - ami nemcsak a szexuális segédeszközök tárolására, hanem utazáshoz is alkalmas - többféle méretben is. A kínálatunkban találhat egy nagy lila tároló táskát, egy közepes feketét és egy kicsi rózsaszín tároló táskát is.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6991
Hosszúság: 25,4 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vízállóság: Vízálló

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...