Liberator Jaz ék alakú szexpárna

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Liberator Jaz ék alakú szexpárna

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
32 995
Ft
PLUSZOK:
  • Jobb pózokat / pontosabb stimulációt / mélyebb behatolást érhet el
  • Súlykorlátozás nélkül
  • Intezívebbé teszi az élvezetet szex közben
  • Kiváló minőségű termék
Termékleírás
Kóstoljon bele a még élvezetesebb szerelmi pillanatokba az ék alakú Liberator szexpárna segítségével.

A különleges kialakításának és a párna egyedülálló dőlésszögének köszönhetően sokkal egyszerűbben és mélyebben hatolhat be a partnerébe, mint valaha. A G-pont izgatásának köszönhetően sokkal gyorsabban érheti el az orgazmust. A párna olyan szexpózok kipróbálását is lehetővé teszi, amelyek a test alapos alátámasztása nélkül kényelmetlenek, fárasztóak, vagy kellő alátámasztás nélkül szinte lehetetlen kivitelezni.

A fekete párna emelvény kialakítású, az anyag a mikroszálas, a poliészter és poliuretán anyagok kombinációja. A külső anyag bársonyos felülettel rendelkezik, gyengéd a bőrrel szemben, és még ha túlságosan is megizzad használat közben, akkor sem csúszik le a párnáról, és nem fog hozzáragadni. A huzat oldalt cipzárral van ellátva, ezért mosható is, de azt javasoljuk, hogy mosás előtt fordítsa ki a huzatot.

A szexpárna nagyon minőségi megmunkálású, az olcsóbb szexpárnák többnyire felfújhatóak. Az ilyen felfújható párnáknak korlátozott a teherbírásuk. Ezt a csúcsminőségű szexpárnát viszont korlátok nélkül használhatja, a súlyától függetlenül is!

A Liberator márka a szexbútorok gyártásával foglalkozik. Nem csak a termék funkcionalitására, hanem a tárolásukra is gondolnak. Nagyon elegáns kialakításúak, egyáltalán nem lesz olyan érzése, hogy ez egy erotikus bútordarab, ezért nyugodtan az ágyon is hagyhatja, a dekoráció részeként.

A párna vákuumcsomagolású. Kicsomagolás után a mérete a többszörösére növekszik.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7006
Tömeg: 1275 g
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...