10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

JO All in One masszázsolaj és síkosító 30 ml - levendula

3 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

JO All in One masszázsolaj és síkosító 30 ml - levendula

3 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
A csomagolás mérete:
120 ml
Ár:
2 995
Ft
PLUSZOK:
  • Magas koncentrációjú összetétel
  • Masszázsolaj és síkosító egyben
  • Hosszantartó hatás / nem ragad / jól csúszik
  • Nyugtató levendula illat
MÍNUSZOK:
  • Szilikon alapú - nem alkalmas segédeszközökkel való használatra
Termékleírás
Nagy koncentrációjú kombinált szilikonos masszázsolaj és síkosító, kellemes, nyugtató levendula illattal - JO All in One Lavender.

Ezzel az olajjal élvezheti a kellemes erotikus masszázst, miközben síkosítóként is használhatja, ami a klasszikus masszázsolajak esetében nem lehetséges.

Mivel az olaj összetétele szilikonos bázisú, ezért nagyon jól csúszik, de szexuális segédeszközökkel való használatra nem alkalmas! A szexuális segédeszközökkel való használatra a vízbázisú síkosítók alkalmasak.

Az All-In-One JO kiváló minősége a koncentrációjában rejlik. Más olajokkal összehasonlítva ez akár 10-szer koncentráltabb. Ez azt jelenti, hogy 1 csepp olaj 10 csepp más masszázsolajnak felel meg. Tehát a Jo All in One valóban nagyon hosszú ideig ki fog tartani, csak önön múlik, hogy érzéki masszázsra fogja-e használni az előjáték során, vagy tökéletes "csúszkaként" a szexuális együttlét közben. 

Ez az All-In One levendulaolaj balzsamként is hat a bőrre, és a bőr kellemesen rugalmas és táplált lesz tőle. A levendula nem csak az érzékekre van jótékony hatással, hanem az idegrendszerre is nyugtató hatást gyakorol, ugyanakkor javítja a pszichológiai ellenállást, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és antibakteriális hatású.

Ha érzéki erotikus pillanatok akar átélni akkor helyes választás a nem ragadós és jól csúszó JO masszázsolaj és síkosító.

Kiszerelés: 30 ml
Recenziók (4)
Zsuzsa
2021.09.27.
Frankó
2021.08.31.
Frankó
2021.08.31.
György
2020.02.12.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7234
Tartalom: 30 ml
Csomagolás: Gél
Aroma: Levendula
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...