Voluptas síkosító Caramel

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Voluptas síkosító Caramel

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
5 995
Ft
PLUSZOK:
  • bőrgyógyászatilag tesztelt
  • semleges pH értékű
  • melegítő hatású
  • kellemes cseresznye ízű és illatú
  • érzékeny bőrűek is használhatják
Termékleírás
Minden Luxuria termék - a szenvedély titkos pillanatai tesztelésnek vannak alávetve, hogy mindenki számára biztonságosak és megbízhatóak legyenek.

A síkosító bőrgyógyászatilag tesztelt, semleges pH értékkel rendelkezik, ami lehetővé teszi a gyakori használatot. Még az érzékeny bőrű és belső nemi szervi nyálkahártyával rendelkező embereknek sem kell félniük a kellemetlen irritációktól.

A Voluptas Caramel nagyon kellemes, csábító illatú, nagyon ízletes és használat közben hidratálja a bőrt. A gél természetes kivonatokat és illatanyagokat tartalmaz. Érzéki illata ingerli a fantáziáját, és felkelti önben a vágyat az intim pillanatok megéléséhez. A gél melegítő hatású, amelynek célja az intim testrészek vérbőségének növelése, és ezzel még nagyobb érzékenység elérése.

A Voluptas Caramel vízbázisú síkosító, vagyis alkalmas az összes szexuális segédeszközzel és óvszerrel való használatra is.

A Voluptas Caramel stimuláló gél segítségével élvezheti a szenvedélyes együttléteket vagy az érzéki masszázsokkal teli intim pillanatokat.

100 ml-es kiszerelés
 
Recenziók (5)
Szivos
2022.11.15.
Stenger
2022.09.07.
Stenger
2022.03.14.
Bálint
2022.02.02.
Ádám
2020.06.12.
Mindig szkeptikus vagyok azokkal a síkosítókkal szemben, amelyek egyszerre túl sok mindent tudnak, de ez kellemesen meglepett. Az illata kellemes, nem zavaró, a testet elárasztó meleg érzés isteni. a palack nagyobb is lehete, ezért erre levonok egy csillagot, de ez még mindig megéri
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7696
Tartalom: 100 ml
Hatása: Stimuláló
Csomagolás: Gél
Aroma: Karamell
Gyártó: Intimateline

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...