Fleshlight hintőpor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Fleshlight hintőpor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
4 295
Ft
PLUSZOK:
  • Megőrzi a Fleshlight egyedülálló tulajdonságait
5,0
1 értékelés alapján
400+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Fleshlight maszturbálók különösen az anyaguknak köszönhetően egyediek, amely nagyon hasonlít az emberi bőrhöz. Ránézésre és érintésre is.
Ha ezt a csúcsminőségű maszturbálót hosszú ideig szeretné használni, és tökéletes állapotban szeretné tartani, akkor gondoskodnia kell róla. Ebben az eredeti Fleshlight hintőpor lesz a segítségére, ami biztosítja, hogy az anyag egyedülálló tulajdonságai megmaradjanak, és a maszturbáló mindig olyan legyen, mint újkorában.

Használat: Óvatosan mossa meg a maszturbáló betétjét, és hagyja megszáradni. Ezután kis mennyiségben alkalmazza a hintőport a teljes felületen, kívül és belül. A hintőpor használata után tegye vissza a betétet a műanyag tokba.  
Recenziók (1)
Maya
Értékelve: 2020.06.12.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Vettem a férjemnek egy Fleshlght vaginát és ezt a púdert, magamnak pedig egy vibrátort. Kipróbáltam én is a hintőport, és szuper. A vibrátor olyan puha, mint újkorában, úgy érzem, hogy a hintőpor meghosszabbítja az élettartamát. A férjem is elégedett, a vaginával is.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5106
Tartalom: 118 ml
Csomagolás: Hintőpor
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...