Fleshjack by Fleshlight - Wonder Wave száj

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Fleshjack by Fleshlight - Wonder Wave száj

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
24 995
Ft
PLUSZOK:
  • Eredeti Fleshjack by Fleshlight termék
  • TOP anyag
  • Az orális szex szerelmeseinek
  • Csúcsminőség
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Ha imádja az orális szexet, de otthon valami okból kifolyólag nem adják meg önnek, akkor itt az ideje, hogy beszerezze ezeket az ajkakat, melyek sosem fogják megtagadni öntől az élvezetes pillanatokat! A FleshJack kollekcióból származó Fleshlight Wonder Wave maszturbáló a legjobb férfi maszturbálók egyike, és már hosszú ideje uralja a világpiacot.

A szuper puha anyag, amelyből a maszturbáló belső ürege készül, meg fogja lepni lágyságával és azzal a képességével, hogy hűen imitálja a szájnyálkahártyát. A felszíne ránézésre és tapintásra is az igazi bőrre emlékeztet, így élvezheti az igazi, erőteljes és valóságos élményt!

A kéjcsatorna belseje bordázott, ami még inkább fokozza a maszturbáció élményét. Ugyanis a bemélyedések az orális szex során keletkező vákuumot szimulálják. Biztosítják, hogy a játékkal való játszadozás nem fog különbözni a valódi orális gyönyörtől.

Ahhoz, hogy a maszturbáló okozta élvezet a lehető legkellemesebb legyen, használjon megfelelő mennyiségű vízbázisú síkosítót. A pénisz könnyebben fog csúszni az üregben, és az élvezet is valamivel nedvesebb lesz.

A segédeszközt rendkívül könnyű tisztán tartani, és a karbantartása nem igényel különösebb erőfeszítést.
FOLYAMAT: Húzza ki a tokból a belső üreget, és merítse az egész üreget vízbe. Alaposan öblítse ki a belsejét is, és szárítsa meg. Ezután púderezze be az üreg felületét és belsejét a Superskin anyagra kifejlesztett hintőporral. A hintőpor használata meghosszabbítja a termékre jellemző tulajdonságokat.

A csomag tartalma:
  • Maszturbáló
  • Minta kiszerelésű síkosító

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6514
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 23,0 cm
Átmérő: 9,5 - 6,0 cm
Alak: Száj
Anyag: CyberSkin
Felület: Bordás
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...