Fleshlight Girls - Katsuni Lotus Garden vagina

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Fleshlight Girls - Katsuni Lotus Garden vagina

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 35 000 Ft
Ár:
29 990
Ft
Megspórol: 5 010 Ft (14%)
PLUSZOK:
  • Eredeti Fleshlight® Girls termék
  • Kiváló anyag
  • A vagina valódi lenyomata
  • Szűk belső szerkezet
Termékleírás
Fleshlight - a világ legnépszerűbb férfi maszturbálója!

A Fleshlight Katsuni vagina a Fleshlight Girls sorozatból származó maszturbáló. A Fleshlight Girls a leghíresebb pornócsillagok valódi hüvely-, popsi- és szájöntvényei. Ez a mű vagina hiteles másolata a francia gyökerekkel rendelkező egzotikus pornócsillagnak, Katsuninak. Ha tudni szeretné, milyen élvezetet nyújt Katsuni hüvelye, itt a remek alkalom, hogy kipróbálja.

A hüvely belseje teljesen új, Lotus Garden típusú (2018). A Lotus Garden egy érdekes szerkezet, amely nagyon hasonló a klasszikus Fleshlight maszturbálóhoz de van egy lényeges különbség. Nem tartalmaz kiemelkedéseket.

A teljes hosszában 8 mély bevágással rendelkezik, amelyek "hártyaként" működnek. Fokozatosan, miközben a belsejébe hatol, a pénisz beleütközik ezekbe a vágásokba, és ez olyan érzést biztosít, mintha valamit éppen átdöfne. Természetesen ez az érzés nagyon kellemes, stimuláló és izgató.. Ugyanakkor, ha valamivel nagyobb méretű makkal rendelkezik a péniszhez képest, akkor a visszaúton is izgató hatással lesz, mivel a makk ismét áthatol a bevágásokon.
Maga a belseje egyenletesen, kb. 1,5 cm széles, így a Lotus Garden szerkezete a legszűkebb Fleshlight maszturbátorok közé tartozik.
 
A Fleshlight a világ legeladottabb férfi maszturbálója.

Használat

A Fleshlight használatát leginkább síkosítóval ajánljuk. Az anyag egyedülálló tulajdonságainak megőrzése érdekében vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Alaposan síkosítsa meg a terméket és a péniszét is, hogy valóban élvezetessé tegye a használatot.
TIPP: Meleg vízzel melegítse fel a Fleshlight-ot testhőmérsékletűre. Elég csak pár percre vízbe meríteni.
TIPP2: A Fleshlight alján egy retesz található, aminek segítségével ön határozhatja meg a vagina által létrehozott nyomást. Ön döntheti el, hogy szűkebbet, vagy inkább tágabbat szeretne.

Védelem és karbantartás

A karbantartás tényleg nagyon egyszerű. Csak mossa meg meleg vízzel, szárítsa meg és tegye vissza a dobozba. Az anyag összes tulajdonságának minél hosszabban tartó megőrzése érdekében a gyártó hintőpor (elég a babahintőpor is) használatát javasolja. Tapasztalataink szerint a hintőpor használata nem szükségszerű.

Anyag

A Fleshlight® egy szabadalmaztatott, kiváló minőségű Real Feel Super Skin anyagból készült, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy tökéletesen imitálja az igazi szex érzéseit.
Az anyag lágy, finom és rugalmas. A pénisz beillesztése után alkalmazkodik, és úgy öleli körül a péniszt, mint egy valódi vagina.

CSOMAGOLÁS

Maga a Fleshlight nagyméretű zseblámpa formájú, fekete kemény műanyag tokban, ami papír- vagy pléhdobozban van szállítva. A gyártó ezt néha váltogatja.
A csomagolás diszkrét. A bezárás után az efféle dolgokban kevésbé jártas személy nem fogja tudni, miről van szó.

Méret

  • hossz tokkal együtt: 25 cm
  • átmérő tokkal együtt (felső rész): 8,5 cm
  • átmérő tokkal együtt (alsó rész): 5,5 cm
  • hüvely hossza: 22 cm
  • hüvely átmérője (felső rész): 7,7 cm
  • hüvely átmérője (alsó rész): 4,5 cm

Katsuni - biO

Ez az exotikus szépség francia-vietnami gyökerekkel rendelkezik. Vietnami apa, francia anya.
Katsuni a pornó pályafutását 23 éves korában kezdte, rögtön azután, hogy 2002-ben megszerezte a diplomáját a politikai tudományok területén. Azóta több, mint 370 filmben szerepelt.
2006 decemberében kizárólagos szerződést kötött a Digital Playgrounddal.
2007-ben egy bizonyos Mari Katsumi nevezetű francia hölgy beperelte a művészneve miatt. Mari 20 000 eurós kártérítést kapott.
2008-ban önéletrajzi filmet készített a mindennapi életéről, egy év leforgása alatt.

 ALAPADATOK

Magasság: 170 cm
Súly: 53 kg
Szemszín: barna
Hajszín: fekete
Mellbőség: D
Az iparágban: 2002 - 2013
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5803
Szín: Testszínű
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 23,0 cm
Átmérő: 9,5 - 6,0 cm
Alak: Vagina
Anyag: CyberSkin
Felület: Strukturált
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.