10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Fleshlight Girls - Kimmy Granger Rebel vagina

2 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Fleshlight Girls - Kimmy Granger Rebel vagina

2 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
28 499
Ft
PLUSZOK:
 • Csúcsminőségű valósághű anyag
 • Tagolt belső üreg = tökéletes stimulálás
 • Egy híres pornószínésznő autentikus hüvelylenyomata
 • A test számára biztonságos, ftalátmentes anyag
 • Síkosító ingyenesen a csomag része, minta kiszerelésben
Termékleírás
Minden férfi álma, hogy alaposan meghágjon egy pornószínésznőt, és most itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy megtapasztalja, milyen érzés ha egy olyan nőbe hatol be, akinek a munkaeszköze a vaginája. A Fleshlight Girls kiadás a maszturbálók olyan sorozatát mutatja be, amelyek különböző pornószínésznők szaftos hiteles öntvényei. Mostantól kezdve már nemcsak a képernyőn keresztül nézheti Kimmy Grangert, hanem végre bele is hatolhat.

BELSŐ SZERKEZET

A maszturbáló üregének szerkezete a Rebel nevet kapta, amelyet a szűk kéjcsatorna és a változatos tagoltság jellemez. A barázdák, különböző kerek és szögletes kiemelkedések, az erős mintázat - mindezekkel fog pénisze szembesülni. A maszturbáló végén az üreg kissé szűkebb, és a tagoltsága sokkal jellegzetesebb. Ezért a makk is részesül a boldogságban, és a fitymája érezni fogja a nyomást és masszázst is.
Más maszturbálókkal ellentétben a Fleshlight nem egy külön bajnokság, hanem egy külön sport!
 
HASZNÁLAT

A Fleshlight használatát leginkább síkosítóval ajánljuk. Jobban mondva, síkosító nélkül nem fog menni. Az anyag egyedülálló tulajdonságainak megőrzése érdekében vízbázisú síkosító, esetleg speciális hűsítő vagy melegítő hatású Fleshlight síkosító használatát javasoljuk. Alaposan síkosítsa meg a terméket és a péniszét is, hogy valóban élvezetessé tegye a használatot, és ne tegyen kárt magában.

TIPP: Meleg vízzel melegítse fel a Fleshlight-ot testhőmérsékletűre. Elég csak pár percre vízbe meríteni.
TIPP2: A Fleshlight alján retesz található, amelynek segítségével ön határozhatja meg a vagina által létrehozott nyomást. Ön döntheti el, hogy szűkebbet, vagy inkább tágasabbat szeretne.

Védelem és karbantartás

A karbantartás tényleg nagyon egyszerű. Csak mossa meg meleg vízzel, szárítsa meg és tegye vissza a dobozba. Az anyag összes tulajdonságának minél hosszabban tartó megőrzése érdekében a gyártó speciális Fleshlight hintőpor használatát javasolja (elegendő babahintőpor is). Tapasztalataink szerint azonban a hintőpor használata nem szükségszerű.

Anyag

A Fleshlight® egy szabadalmaztatott, kiváló minőségű Real Feel Super Skin anyagból készül, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy tökéletesen imitálja az igazi szex érzéseit.
Az anyag lágy, finom és rugalmas. A pénisz behatolása után alkalmazkodik, és úgy öleli körül a péniszt, mint egy valódi hüvely. 

CSOMAGOLÁS

Maga a Fleshlight nagyméretű zseblámpa formájú, fehér kemény műanyag tokban, ami papír- vagy pléhdobozban van szállítva. A gyártó ezt néha váltogatja.
A csomagolás diszkrét és nem feltűnő. A bezárás után az efféle dolgokban kevésbé jártas személy nem fogja tudni, miről van szó.

Méret

 • hossz tokkal együtt: 25 cm
 • átmérő tokkal együtt (felső rész): 9,5 cm
 • átmérő tokkal együtt (alsó rész): 6 cm
 • vagina hossza: 23 cm
 • vagina átmérője (felső rész): 9 cm
 • vagina átmérője (alsó rész): 4,5 cm
KI KIMMY G.?

Felnőtt filmekben szereplő nőstényállat, veszélyes tekintettel és kócos hajjal.

Magasság: 154 cm
Súly: 43 kg
Mellméret: B
Kedvenc póz: lovagló póz vagy misszionárius oldalról
Hol találkozhat vele: San Diego, Kalifornia
Recenziók (1)
Verner
2021.03.24.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6696
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 23,0 cm
Átmérő: 9,5 - 6,0 cm
Alak: Vagina
Anyag: CyberSkin
Felület: Strukturált
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...