Fuck My Cock maszturbáló

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Fuck My Cock maszturbáló

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 15 500 Ft
Ár:
12 590
Ft
Megspórol: 2 910 Ft (19%)
PLUSZOK:
  • Az anyag a valódi bőr érzését idézi
Termékleírás
Ez a rendkívül valósághű anyagból készült atipikus alakú maszturbáló az összes titkos vágyát teljesíti, és bebizonyítja önnek, hogy semmi sem lehetetlen!

Az üregbe a péniszével egy nyíláson keresztül hatol be, amit ránézésre és tapintásra is szinte alig lehet megkülönböztetni az anális nyílástól - teljesen puha és totálisan szűk. Az üreg a férfi hímvesszőjének hiteles utánzatával végződik, aminek köszönhetően a játék teljesen új értelmet nyer. Ha bevonja a képzelőerejét az erotikus játszadozásba, akkor a maszturbálót a partnerével való játszadozás során is használhatja, és élvezhetik a kölcsönös stimulációt. 

A Cyberskin anyag tapintásra a valódi bőrre emlékeztet. A maszturbáló puha, rugalmas és gyengéd, amivel a valódi bőr érzését szimulálja. A kéjcsatorna alkalmazkodik a pénisze alakjához, és tökéletesen körülveszi azt, ezzel biztosítva a teljesen szűk érzést, ugyanúgy, mint az igazi anális szex során. 

A maszturbáló könnyen tisztítható, a felülete nem engedi át a belsejébe a baktériumokat. A játékot minden használat után alaposan meg kell mosni és fertőtleníteni kell.

A csomag továbbá fertőtlenítőt és síkosítót is tartalmaz, minta kiszerelésben.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6511
Szín: Testszínű
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 18,0 cm
Alak: Ánusz
Anyag: CyberSkin
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:
Vogel
2021.10.08.
Zelinkó
2020.10.05.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.