Fuck My Cock XL maszturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Fuck My Cock XL maszturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 995
Ft
PLUSZOK:
  • Az anyag a valódi bőr érzését idézi
  • Valósághű herék, amelyek lengnek
  • Rengeteg stimuláló kiemelkedés
  • Úgy néz ki, mint egy valódi pénisz
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A rendkívül valósághű anyagból készült, nem tipikus formájú Fuck My Cock XL maszturbátor teljesíti minden titkos vágyadat, és bebizonyítja, hogy semmi sem lehetetlen!

A pénisz egy olyan lyukon keresztül lép be az üregbe, amely érintésre hitelesnek tűnik - teljesen puha és teljesen szűk. A bejárat megjelenése nagyon emlékeztet az anális nyílásra, ami valósághű érzést kelt.

Kívülről a maszturbátor úgy néz ki, mint egy nagy férfi pénisz. A belseje gazdagon tele van stimuláló kiemelkedésekkel, és 16,5 cm hosszú. Maszturbálás közben összenyomhatja a maszturbátor-péniszt, és további nyomást hozhat létre.

A maszturbátor alján található, gyönyörűen megformált, 7 cm hosszú heréknek köszönhetően úgy érezheti, mintha valódi szexet élvezne partnerével.

A Fanta Flesh anyaga olyan érzést kelt, mint a valódi bőr. Az önkielégítő puha, hajlékony és selymes, ami olyan érzést kelt, mintha valódi bőr lenne. Az üreg alkalmazkodik a pénisz alakjához, és tökéletesen körülöleli azt, garantálva a teljes szorosság érzését, mint az igazi anális szexben.

A herék biztosan hozzájárulnak a valósághű érzéshez. Ezek lengnek majd és ütköznek az ön heréivel. Minél erősebben tolja, annál jobban ringanak a herék...

Ha van kedve, élvezze a vízben való maszturbálást is, az anyag minden gond nélkül kibírja. Ez a vízállóság a karbantartást is megkönnyíti. A hatalmas pénisz alakú maszturbátort leöblítheti és víz alá merítheti. 

Ahhoz azonban, hogy megőrizze tulajdonságait, kezelje frissítő porral.
 
SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8867
Hosszúság: 22,0 cm
Használható hosszúság: 16,5 cm
Átmérő: <6 cm
Alak: Ánusz
Anyag: CyberSkin
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...