10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Kétoldalas hüvely és anális maszturbátor tapadókoronggal

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Újdonság

Kétoldalas hüvely és anális maszturbátor tapadókoronggal

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
16 499
Ft
Jól jöhet Önnek:
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 795 Ft
Durex Play Warming melegítő síkosító gél 50 ml
Durex Play melegítő síkosító gél 50 ml 2 895 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Ideális a zuhany alatt történő használatra
  • Nincs szükség kenőanyagra
  • A szívómechanizmus lehetővé teszi a kéz nélküli maszturbációt
  • Két lyuk - vagina és popsi
  • Tapadókorong nélkül is használható
Termékleírás
A Water Holes maszturbátor gyakorlatilag bármilyen helyzetben élvezhető a kézzel vagy kéz nélkül történő maszturbáláshoz.

A maszturbátor két szerelmi lyukkal rendelkezik. A bejáratok szűkek és valósághűen néznek ki és érződnek. A belső alagút barázdált, ami növeli a maszturbáció élvezetét. Az alagút egy speciális TPR anyagból készült, amely hűen utánozza az emberi bőrt. Ez az anyag ftalátmentes is, ezért az érzékeny emberek számára is alkalmas. Ráadásul nem igényel semmilyen síkosítót, elég csak egy kis víz, és az anyag magától kenődik.

A maszturbátor ideális a zuhanyzáshoz. Az erős tapadókorongnak köszönhetően a maszturbátort sima, nem porózus falra (fürdőszobai csempére) rögzítheti, és élvezheti a kéz nélküli szórakozást.
A szívómechanizmus 150 fokban elfordul. A falhoz való rögzítés egyszerű. Csak lazítsa meg a kupakot közvetlenül a tapadókorongon (a kupaknak jobbra kell lennie), helyezze a tapadókorongot a falra, és húzza a kupakot balról jobbra. 

Természetesen a zuhanyzón kívül is rögzítheti egy sima felületre. Használjon bátran asztalt, ajtót vagy padlót. Ebben az esetben ne felejtse el egy kis vízzel megnedvesíteni az anyagot.

A maszturbátort azonban mindkét oldalról élvezheti. Egyszerűen távolítsa el a szívótartót, és fedje le a nem használt oldalt a kupakkal. Ezután mozgassa a kezét olyan gyorsan, ahogyan csak szeretné.

A megfordítható maszturbátorba is elélvezhet, használat után öblítse le jól vízzel, és törölje óvatosan szárazra egy törölközővel. Ezután csak fújjon rá fertőtlenítőszert
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX8442
Hosszúság: 24,5 cm
Tömeg: 570 g
Alak: Ánusz
Anyag: TPE
Felület: Változatos
Vibrálás: Vibráció nélkül

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...