Maszturbátor Rev Air Ligth - szívó technológiával

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Maszturbátor Rev Air Ligth - szívó technológiával

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 12 200 Ft
Ár:
10 990
Ft
Megspórol: 1 210 Ft (10%)
PLUSZOK:
  • Újrafelhasználható
  • Szűk belülről
  • Szopó hatás
Termékleírás
Újrafelhasználható maszturbátor Rev Air Light, kézi maszturbációra tervezve. A belső hüvely puha, hajlékony anyagból készült. A hüvely belsejét három kamrával tervezték, amelyek mindegyike más-más textúrájú. A Rev Air Light készülékkel szabályozhatja az élvezetet az Önnek megfelelő szívóerővel. Kényeztesse magát egy igazán feszes maszturbációval.

A belsejébe egy keskeny bejáraton keresztül lehet hozzáférni, ami önmagában is izgalmas. Ez egyben egy intenzív szólóélményt is jelent. A könnyű behatolás garantálása érdekében használjon síkosítót.
A Rev-Air Light maszturbátor belseje kellemes zselés textúrájú, amely minden péniszvastagsághoz alkalmazkodik. A belső tok emellett 3 élvezeti kamrát tartalmaz. Minden egyes kamra más-más textúrával rendelkezik, hogy az élmény a lehető legintenzívebb legyen.
A makkját a nagyobb golyók simogatják, a kisebb és több golyó a pénisz közepét gyönyörködteti, a spirális vastagabb barázdák pedig a pénisz gyökerét simogatják. 
A Rev-Air Light maszturbátor tetején lévő légnyílásnak köszönhetően a szívóerőt az Ön igényeihez igazíthatja.
A bejáratot egy masszív zselatinos anyagból álló terület alkotja. Így 100%-ban élvezheti a szívást.
Annak köszönhetően, hogy a Rev-Air Light átlátszó, élvezheti a fokozatosan megnövekvő és keményedő péniszének látványát.
A könnyű karbantartás további bónusz. 

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7754
Szín: Lila
Hosszúság: 18,5 cm
Használható hosszúság: 16,5 cm
Átmérő: 7,0 cm
Alak: Univerzális
Vibrálás: Vibráció nélkül
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.